Wim Klever’s Amsterdamse lezing op internet

0
340

Op 15 december had ik een blog over 'Wim Klever in het Amsterdamse De Pintohuis'. Haije Bouwman had mij een impressie met enige foto's van de lezing toegestuurd. Inmiddels kreeg ik het bericht dat op de website van de ASK de tekst van de lezing is opgenomen. Het gaat om: Wim Klever, Mannen rond Spinoza. Lezing voor de Amsterdamse Spinoza Kring, Amsterdam, 14 december 2009.

De webmaster van ASK had er onder 'laatste nieuws' geen aandacht aan geschonken. De lezing zit dan onaangekondigd een beetje verscholen of verstopt onder het menu 'Literatuur' en vervolgens het submenu 'Artikelen en lezingen'.

U kunt ook hier de PDF direct bereiken. Ik zal straks eveneens een link naar de lezing opnemen in de box met artikelen en andere teksten van Wim Klever op benedictusdespinoza.nl

Ik raad elke bezoeker van dit weblog ten zeerste lezing van deze interessante lezing aan. Men krijgt – hij maakt van zijn hart geen moordkuil – een inkijkje in zijn gebrouilleerdheid met (vroegere) bestuurderen van de Vereniging Het Spinozahuis. Maar het interessantst is de informatie die hij biedt over Spinoza de natuurkundige [tegenover, zoals hij typeert, de CDA-Spinoza, de liberale of de communistische Spinoza].