VERZOEKLOG RAYMOND

0
325

Ha Maurice,
Ik heb misschien een leuk idee voor een verzoeklogje! Namelijk: wat is dat, jezelf zijn? (ik zal je de vraag: heeft een mens wel een 'zelf' besparen.) Is dat onder alle omstandigheden een volledige vrijheid van handelen? Is dat leven vanuit je eigen overtuiging en de dingen doen die daarbij volgens je eigen inzichten passen? Is dat onder alle omstandigheden jezelf uiten, ook al kwets je daarmee anderen en ben jezelf ook kwetsbaar? En wat is in dit kader het masker op of afzetten? Of is het een combinatie van vorige vragen?
Ik ben benieuwd of en hoe je de uitdaging aangaat. Bedenk daarbij het gezegde: 'een gek kan meer vragen stellen dan tien wijzen kunnen beantwoorden'. Je bent dus in goed gezelschap… ;-))

De zaken waarvoor ik indertijd op de Academie uit de les werd gegooid, die zaken worden nu door het management van mijn GGZ-instelling als "vernieuwing in het zorgaanbod"  gezien. Ik verdien er nu beroepsmatig mijn geld mee.
Ik hoef je niet uit te leggen dat ik ontzettend trots ben dat ik nu gevraagd ben, door het mangement,  als projectleider om een menswaardigere situatie te verkrijgen op diezelfde verblijfsafdelingen.
Oppassen voor mij dat ik 'mezelf' blijf, ik moet nu ineens coördineren, implementeren, redigeren, faciliteren en bladibadibla…..what's in a name 😉

Leve de 'menselijke maat'

het kan verkeren………