terug van.

0
712

Nou dat was lang geleden. Maar ik wilde dan toch maar weer het bloggen gaan oppakken. Eigenlijk komt het óók vanwege het bestaan van facebook, dat ik minder schrijf.
Maar een blog bijwerken is uiteindelijk toch leuker en vereist wat meer creativiteit.

Mijn laatste stukje ging over mijn slechte gezonheid. Inmiddels lijken de ergste problemen opgelost. Wel nog pijn, maar alles is goed hanteerbaar en het is niets van neurologische aard. De pijnen lijken veroorzaakt door overbelasting, agv mijn lengte en daardoor verkeerde houding. Later misschien meer over de revalidatie.

In mijn werk gaat het ook lekker. Inmiddels heb ik 12 collega's erbij. Twaalf mensen met een lang psychiatrie-verleden die één jaar binnen de instelling stage gaan lopen.
Dus ik krijg er collega's bij!! Dat is een grote stap voor de instelling. En natuurlijk zie ik met lede ogen aan dat er bij de implementatie nogal wat fouten worden gemaakt. Maar vooralsnog geldt dat het glas meer dan drie-kwart vol is!!
Ggz- Heerlen lijkt dus echt een inhaalslag gaan te maken.

Wat nog in zo'n eerste blogje? O ja. Ik ben sinds kort 'om'. Ook in het bezit van een smartfone. Lang getwijfeld maar het is mijn beste aankoop ooit. Levert megaveel plezier op. Gisteren liep ik bijv door Heerlen-Centrum en zag dit leuk bordje staan. Kun je toch niet maken, om dit niet op 'n foto te zetten, he??bordje heerlen

 

Dat was het voor de 1e keer. Hoe is het bij jullie, trouwens??
Ik kom graag, én gauw, weer lezen.

 

 

_____________________________________________________