Plato introduceert: ‘ervaringsdeskundige zoekt vrouw………..’

0
322

En dan nu, dames en heren kijkers, ons populaire TV programma: Ervaringsdeskundige zoekt Echtgeno(o)t(e). In dit prachtige programma met een enorme kijkdichtheid, volgen wij dit keer de man die al zoveel mensen blij heeft gemaakt door hen een positief venster op het leven te bieden. Vrouwen liggen aan zijn voeten, slapen onder zijn balkon, sturen hem anoniem bloemen en kaarten en dromen bij het licht van de wassende maan over een leven met hem.

Nu zult u zeggen: dan heeft Maurice dit programma toch helemaal niet nodig? Dan heeft hij de dames toch voor het oplepelen? Was het maar zo simpel mensen. Het punt is namelijk: Maurice ziet het niet. Hij loopt door de straten van het Limburgse en ziet niet al die zachte G's van Gohhh… van blozende dames, hij ruikt niet de parfums die ze ter ere van zijn aanwezigheid hebben opgesprenkeld, hij ziet niet de wervende blikken van hunkerende vrouwen die maar een ding willen: een eitje bakken voor Maurice.

Daarom is dit programma. Hierin gooien we alles open. Maurice staat in de etalage en ze mogen alle 23.509 komen opdraven. En dan moet Maurice kiezen tot hij de ultieme liefde van zijn leven er heeft kunnen uitpersen. Als een boer dat kan, dan kan hij het zeker. Dat vindt u allen toch zeker ook wel he?

Na deze suggestieve vraag gaan wij over tot de orde van de dag. Wij nemen u mee naar het MVV stadion alwaar alle meisjes staan opgesteld op tribunes, grasveld, ja tot in de kleedkamers toe. MVV is toch niet veel meer dus die club kan wel even uitwijken naar de velden van FC Gemert of Nutheloze Boys.

En dan komt het. Uit al die 23.509 moet Maurice er 20 kiezen die naar de volgende ronde gaan. De rest krijgt een button en een bon voor een gratis hamburger bij Mc Donalds Heerlen. Want lijnen hoeft daarna toch niet meer.

Met die 20 hoopvol gestemde schonen, gaan wij het nieuwe seizoen in. En wie weet, wie weet…..

De vraag is nu… hoe goed kan Maurice kiezen. MAURICE…het woord is aan U.

Plato 29-10-2009 @ 12:28

Nou plaat, jij durftKnipoog! Zoveel plaats innemen op mijn weblog…. En mij dan toedichten dat ik vrouwen voor t oplepelen heb…Obepaald
Ik zoek een gewone meid met sproetjes in d'r gezicht. Ze moet lief zijn, gevoel voor humor hebben, cupmaat is volslagen onbelangrijk….. hahaha…Onschuldig
Verder moet ze nemen zoals ik ben, ik ga dus niet liegen over mijn psychiatrisch verleden.
Ik had wel wat liefdes de afgelopen 2 jaar. Maar op de een of andere manier werkte dat nog niet.
Want tja. Ik ben dan wel over heel veel dingen erg zeker geworden. Maar over mijn aantrekkelijkheid jegens het vrouwelijk geslacht heb ik chronisch mijn twijfels.

Meisjes/vrouwen die onweerstaanbaar naar mij glimlachen, maken mij bijvoorbeeld op de een of andere manier erg verlegen. Wat ik dan t liefste doe, is hard wegrennenFronsen.
Laatst zei een vrouwelijke collega dat ik een mooie kaaklijn had. Ik kromp haast van verlegenheid in elkaar en liep weg. Dát soort situaties vind ik onvoorstelbaar moeilijk.
En dat voor iemand die op alle grote congressen in de psychiatrie in Nederland moeiteloos bevlogen speeches houdt….

Tja, ik snap me zelf soms niet zo……….

Maurice 29-10-2009 @ 16:49

 

_______________________________________________________