Onze winnaars op vakantie in Agriturismo Verdita

0
261

Herinneren jullie je nog onze wedstrijd van eind 2013?  Wie de meest orginele publiciteitsactie uitvoerde voor onze agriturismo kon een weekje in Agriturismo Verdita winnen.

Marc & Caro werden de gelukkige winnaars van onze actie dankzij hun eigen wedstrijd, en zij kozen ervoor om ons deze week te verblijden met hun komst.  Ze hadden het tijdstip niet beter kunnen kiezen want een week aan een stuk heeft de zon geschenen en waren er lentetemperaturen van om en bij de 20°C.  Zowel zij, als hun hond Sjeng, genoten zichtbaar.

Vorig weekend hebben zij ons verwend met een heerlijke "pranzo della domenica" op een fantastische plek (Il Cascinone in Castel Rocchero).  We hebben er heerlijk gegeten en genoten van hun gezelschap en dat van hun vrienden Maddy & Dagmar, die ook in Italie wonen.  Het grappige is dat ik al meer dan 4 jaar contact heb met Maddy & Dagmar via Twitter en Facebook, maar – ondanks het feit dat we maar op 2u15min van elkaar wonen – we hadden elkaar nog nooit IRL ontmoet. 

Morgen gaan Marc, Caro en Joy's nieuwe vriend Sjeng terug richting Nederland.  Gelukkig nemen ze de zon nog niet onmiddellijk mee, want de komende dagen staat er nog meer op het programma.

(Natascha)