Wordt Louis Talpe de nieuwe GTST-hunk?

0
540

Nadat Danny de Jong vorige week dood onderaan de trap werd gevonden, neemt GTST afscheid van dé GTST-hunk van de laatste drie jaar. Met de komst van Mike Brandt is er al weer een nieuwe.

Louis Talpe speelt sinds gisteren een vaste rol in GTST als Mike Brandt, het broertje van Bianca Bouwhuis-Brandt. Louis vindt zichzelf niet echt het nieuwe 'snoepje' van Meerdijk: "Nieuwe snoepje, vind ik een beetje ver gezocht. Het loopt hier vol met mooie mensen en alle acteurs zijn echt knappe mannen en ik word er gewoon één van," aldus Louis. Deze week zal Louis ook met een ontbloot bovenlijf te zien zijn in GTST:"Ja, dat ontblote bovenlijf was wel even slikken. Dat was echt: Oh my god, nu al in de eerste week? Dus je kent nog geen één acteur en dan: Hè jij bent die nieuwe? Ja ik moet even me shirt uit doen, geen probleem," aldus Louis.
Louis over zijn personage Mike:"Mike heeft een dubbele agenda, maar hij is altijd heel alert als er dingen verteld worden. Hij is heel geïnteresseerd in sommige mensen,"
Voor zijn rol in GTST moet hij ver reizen, voor hem geen probleem:"Ik zit wel graag in de auto. Kan je een beetje wakker worden als het vroeg is, maar ik slaap ook geregeld in Nederland in een hotel, als het heel koud is. Als het om 7 uur is, is het net iets te veel gevraagd om om 5 uur op te staan. RTLboulevard

© GTSTistop, 2012