Weekoverzicht 8 t/m 12 november 2010

0
60

Maandag 8 november:
Rutger wil nog één grote klapper maken door iedereen extra te laten investeren, en met succes. Maxime heeft een liefdesplan, dus gaat ze, als Danny niet thuis is, bij Sjors langs. Bianca versterkt ongewild Wiets hoop dat het iets kan worden met Edwin. Janine doet ontdekkingen over EPASSA, maar Lucas vindt haar veel te achterdochtig.

Dinsdag 9 november:
Sjors wordt onder druk gezet om eerlijk te zijn over een toekomst met Danny, maar als Sjors voor Danny staat, slaat ze dicht. Door Charlies plan om te investeren, wordt Rik overmoedig. Nina is eerlijk tegen Maxime over Noud, maar weet niet wat ze wil en ook niet hoe ze het aan moet pakken.

 

Woensdag 10 november:
Ludo is het niet eens met de liefdesbeslissing van Nina. Sjors heeft er spijt van dat ze Danny in huis heeft genomen, maar kan hem niet zeggen waarom dat is. Door Sjors wordt Noud aan het denken gezet over zijn gevoelens voor Nina. Sjoerd spijbelt van school en wil dat zijn broertje hem dekt.

Donderdag 11 november:
Janine wil naar Costa Rica om onderzoek te doen naar de EPASSA plantages. Ludo ziet dit totaal niet zitten. Maxime doet Danny een intiem aanbod. Anton vertrouwt zijn eigen zoon niet. Wiet wil van Edwin weten wat hij voor haar voelt. Zijn antwoord is onconventioneel en romantisch, daardoor krijgt Wiet hoop.

Vrijdag 12 november:
Nina wordt onzeker van Nouds gedrag. Sjoerd denkt ongemerkt het huis binnen te kunnen sluipen. Rutger probeert zijn zaakjes te redden door het onderzoek van Janine op een dwaalspoor te zetten.