Weekoverzicht 7 t/m 11 maart 2011

0
292

Maandag 7 maart
Anton pakt zijn zoon hard aan. Nina wordt niet gerustgesteld over Noud en Wiet. Ludo wil dat Janine zich niet meer met de nasleep van het ongeluk bemoeit. Bianca heeft het sterke gevoel dat Maxime iets voor haar achterhoudt, maar wat?

Dinsdag 8 maart
De romantiek vervliegt als een uitje van Rik en Charlie wordt verstoord. Sjoerd is diep teleurgesteld in zijn broer. Danny kan niet verbergen dat hij lijdt onder de breuk met Rik. Sjors doet op eigen houtje een bemiddelingspoging bij Rik.

Woensdag 9 maart
Nina gaat uit haar dak als ze Wiet en Noud weer samen ziet en onderneemt een onorthodoxe actie om Noud voor zich te winnen. Rik doet een bekentenis over de toekomst. Danny probeert zijn relatie met Rikki zo normaal mogelijk te houden. Jack maakt zich zorgen over Sjors.

Donderdag 10 maart
Danny zoekt in het geheim Charlie op. Sjors gaat in totale verwarring naar haar huisarts. Noud vindt het gedoe met Nina en Wiet veel te ingewikkeld worden en is er helemaal klaar mee. Sjoerd wordt teleurgesteld door Rikki. Nina heeft heel wat uit te leggen aan Sjoerd (en Wiet, en Lucas, en Bing).

Vrijdag 11 maart
Anton maakt Edwin duidelijk hoe hij denkt over homo's. Lorena is het zat dat de boot van Jack overbevolkt is. Bianca wuift de gezinsproblemen weg, maar Maxime weet wel beter. Daarnaast doet Maxime nog een ontdekking.