Weekoverzicht 4 t/m 8 oktober 2010

0
19

Maandag 4 oktober:
Amy is getuige van een schokkend tafereel tussen Ludo en Maxime. Martijn is enorm enthousiast over zijn Afrika-plannen. Té enthousiast vindt Irene. Laura ontdekt dat Jef zijn bedenkingen heeft bij haar trouwplannen.

Dinsdag 5 oktober:
Danny schrikt zich rot als hij het nieuws hoort over Maxime. Janine en Ludo krijgen goed én slecht nieuws te horen. Jef heeft moeilijk als hij ziet hoe Lorena met haar handicap omgaat. Sjors krijgt te horen dat Danny ooit iets met Maxime had en dat zit haar toch dwars. Amy is ineens spoorloos.

Woensdag 6 oktober:
Laura krijgt het gevoel dat Rutger iets voor haar verbergt. Wiet probeert Sjors' liefdesleven een impuls te geven. Als Charlie en Rikki huwelijksvoorbereidingen treffen, gaat het helemaal mis. Rik is hier furieus over.

Donderdag 7 oktober:
Lorena stelt hoge eisen aan Jack en moet excuses aanbieden aan Sjors. Jef vindt dat Laura roekeloos met haar geld omgaat. Martijn denkt dat Irene en Rutger tegen hem samenspannen. Het lijkt wel of of Jack jaloers is op Lorena's revalidatiearts.

Vrijdag 8 oktober:
Door Ludo komen Janine en Lucas lijnrecht tegenover elkaar te staan. Rik wil dat Charlie zijn kant kiest in de opvoeding van Rikki. Wiet wil weten wat voor spannende dingen er tussen Jack en Lorena zijn gebeurd. Janine