Weekoverzicht 4 t/m 8 april 2011

0
21

Maandag 4 april:
Charlie luistert niet naar de goede raad van Lorena en blijft eigenwijs. Janine weet bij Anton precies aan te wijzen waar het fout zit. Sjoerd baalt dat hij een blauwtje heeft gelopen. Rikki moet onder ogen zien wat haar gevoelens voor Sjoerd zijn.

Dinsdag 5 april:
Lucas ontdekt de ware reden van Nouds bezoek aan huize Sanders en dat kan hij niet verzwijgen. Sjors baalt ervan als Bing veel te snel gaat en geen begrip heeft voor haar standpunt. Door een stiekeme gebeurtenis voelt Danny zich extra schuldig tegenover Rik. Maxime daagt Ludo uit.

Woensdag 6 april:
Sjors vertelt Danny iets wat ze liever geheim had gehouden. Janine is het niet eens met de manier waarop Ludo onder de aanrijding probeert uit te komen. Nina probeert iemand mee te sneaken naar haar kamer, maar wordt betrapt.

Donderdag 7 april:
Het raakt Lucas heel diep hoe Anton tegen hem doet. Lucas neemt dan ook tegenmaatregelen en gaat daar te ver in. Sjors eist de waarheid van Bing en doet een diepgevoelde bekentenis aan Jack.

Vrijdag 8 april:
Rikki wil van Sjoerd weten of de zoen een grap was of niet. Edwin is woedend op Lucas. Janine probeert Ludo ervan te overtuigen dat hij verkeerd bezig is als hij Nina's vertrouwen terug wil winnen. Bianca eist een verklaring voor Antons gedrag en die krijgt ze!