Weekoverzicht 31 t/m 4 januari/februari 2011

0
263

Maandag 31 januari:
Wiet baalt van Lucas' hebberige gedrag. Charlie krijgt een wilde verrassing op haar vrijgezellenavond. Rik wil van Danny weten waarom hij zo moeilijk doet over het zijn van huwelijksgetuige. Ludo zet Noud onder druk zodat hij zijn mond zal houden over Ludo's omkooppoging.

Dinsdag 1 februari:
Legaal of illegaal… Bing is blij met het bedrag dat hij in handen krijgt. Jef krijgt het idee dat Rosa iets van hem wil. Ook wordt hij verrast door een oude liefde. Wiet wordt onzeker door Edwins keuzes. De date van Edwin en Lucas verloopt soepel, totdat Lucas over gevoelens begint.

Woensdag 2 februari:
Charlie is superzenuwachtig over het huwelijk, dan verschijnt een vermoeide reiziger aan wie ze al haar twijfels kan vertellen Laura plaagt Jef met zijn afspraakje met Rosa. Rik heeft steun nodig en vindt die bij iemand die hij niet verwacht. Danny wil Maxime meenemen naar het huwelijk, maar Rik ziet dat niet zitten.

Donderdag 3 februari:
De huwelijksdag van Charlie en Rik kent de nodige ups en downs; zo is de surpriseparty voor het bruidspaar met recht een surprise en raken Danny en Maxime zeer geïnspireerd door het huwelijk. Verder begrijpt Danny er niets van als Noud overdreven aardig doet tegen… Ludo.

Vrijdag 4 februari:
Danny weet Maxime aangenaam te verrassen. Wiet wordt verdrietig als Edwin geen zin heeft om met haar uit te gaan en wil weten of hij haar nog wel leuk vindt. Nina confronteert haar vader met wat ze van Lucas gehoord heeft. Ook Janine geeft Ludo de wind van voren.