Weekoverzicht 29 t/m 3 november/december 2010

0
271

Maandag 29 november 2010:
Charlie reageert uiterst verdacht als haar wordt gevraagd naar de avond van de moord. Hoe lang kan Lorena haar leugens tegen Jack volhouden? Maxime wil graag open kaart spelen over haar gevoelens voor Danny.

Dinsdag 30 november 2010:
Noud raakt in paniek als blijkt dat zijn horloge hem met de moordplek linkt. Charlie begint een afleidingsmanoeuvre als ze denkt dat zij verdacht wordt. Sjoerd is teleurgesteld in zijn moeder als zij hem niet steunt.

Woensdag 1 december 2010:
Sjors wordt door een (on)bekende in de gaten gehouden. Charlie probeert zich uit een netelige situatie te redden. Ludo doet een bekentenis bij Janine. Edwin loopt stage en komt daarbij voor een verrassing te staan.

Donderdag 2 december 2010:
Sjors krijgt een klap te verduren. Rik hoort dat hij zijn belegging vrijwel zeker kwijt is: weg geld, weg toekomst. Een bezoeker bij Sjors maakt Maxime onzeker over haar relatie. Lucas fantaseert er lustig op los.

Vrijdag 3 december 2010:
Laura heeft een zware dag: ondanks alles wat er gebeurd is, is zij toch degene die Rutger naar zijn laatste rustplaats brengt. Jack is vastgelopen met het onderzoek, maar dan komt er nieuw bewijsmateriaal boven.