Weekoverzicht 27 t/m 31 december 2010

0
23

Maandag 27 december:
Rikki raakt verward door hoe de moordzaak zich ontwikkelt. Nina wil dat Noud en haar vader het samen goed kunnen vinden, dus stuurt ze hen op een gezellig dagje uit. Rik doet er alles aan om Charlie uit de cel te krijgen.

Dinsdag 28 december:
Ludo vindt het uitje met Noud maar niks, toch weet Noud hem op de golfbaan te verbazen. In een ultieme poging om Charlie vrij te krijgen, doet Rik een opmerkelijke bekentenis bij Jack. Hij belandt hierdoor in de cel.

Woensdag 29 december:
Lucas geniet ervan als hij en Edwin opgesloten raken in een toilethokje. Janine heeft haarfijn door welk spelletje Ludo speelt. Bing baalt als hij met Danny zaken moet doen. Wiet vraagt Lorena om hulp.

Donderdag 30 december:
Lorena probeert in Sjors’ computer in te breken. Lucas trekt zich niets aan van Bings protesten als hij een oud & nieuw feest wil organiseren. Bij wie gaat Jack huiszoeking doen vanwege de moord op Rutger?

Vrijdag 31 december:
Lorena probeert alle bewijzen tegen haar te laten verdwijnen. Jack doet een goede daad voor Charlie. Danny merkt dat Maxime het moeilijk heeft, belooft haar een bijzondere avond en dat wordt het ook!

Fotobron: GTSTnieuwskrant