Weekoverzicht 25 t/m 29 oktober 2010

0
420

Maandag 25 oktober:
Charlie krijgt hulp uit onverwachte hoek als zij zich verwond. Ludo heeft het niet meer als hij lang moet wachten op de uitspraak in zijn rechtszaak. Lorena bekent wat ze voelt voor onbereikbare Jack en besluit zelf het initiatief te nemen.

Dinsdag 26 oktober:
Onder grote belangstelling houdt Rutger een praatje over zijn investeringen: zoveel winst wil iedereen wel bijgeschreven krijgen. Ludo heeft moeite Maxime te vertrouwen; toch zal hij moeten, in het belang van Amy. Noud wil van Nina weten wat ze nog voor Dex voelt.

Woensdag 27 oktober:
Dat Danny investeert vindt Sjors onverstandig, totdat ze de reden hoort. Jack en Lorena worden in bed betrapt. Bianca neemt een beslissing over het aanbod van Charlie. Rikki denkt dat ze haar vader met een smoes kan inpakken, om een nacht met Sil door te brengen. Heeft Rik haar door of niet?

Donderdag 28 oktober:
Rik gaat enorm tegen Laura tekeer. Bianca heeft het moeilijk als Anton wil weten wat ze voor hem verzwijgt. Wiet versiert Sjoerd om Edwin jaloers te maken. Als Lucas zich ermee bemoeit, loopt het uit de hand. Nina openbaart haar gevoelens aan Noud, over Dex, over Praag, over heimwee…

Vrijdag 29 oktober:
Janine wordt gevraagd met spoed naar het politiebureau te komen. Danny is Noud kwijt en start op een verkeerd moment een zoektocht. Lucas is niet van plan zijn mening over Edwin te herzien. Anton baalt dat hun verhuizing naar Meerdijk Sjoerds opstandige gedrag niet heeft veranderd.