Weekoverzicht 25 t/m 29 april 2011

0
307

Maandag 25 april:
Bing wordt woest als Jack hem arresteert en vastzet op verdenking van mishandeling. Jef droomt van een reis met Tanya, maar heeft moeite om te beslissen. Danny wil dat Charlie een definitieve keuze maakt.

Dinsdag 26 april:
Charlie vraagt Lorena om hulp bij haar liefdesprobleem. Rikki is furieus over Danny en Charlie. Sjors en Bing maken elkaar grote verwijten over de verloren baby. Jack ontdekt wat Sjors' gevoelens voor Bing zijn en dat verwart hem.

Woensdag 27 april:
Lucas is übernieuwsgierig als Edwin hem een verrassing belooft. Hij moet en zal weten wat hem te wachten staat. Jef doet Tanya een alternatief voorstel. Als Ludo en Janine Nina tegen het lijf lopen, is de spanning te snijden.

Donderdag 28 april:
Door Nina krijgen Ludo en Janine ruzie. Rik is er niet van gediend als Danny bij hem langskomt. Jef neemt een belangrijke beslissing over de toekomst. Lucas probeert zijn teleurstelling te verbergen als hij erachter komt wat Edwins verrassing werkelijk is.

Vrijdag 29 april:
Charlie en Danny zitten ermee dat ze Rik zoveel verdriet doen en dat heeft zijn weerslag op hun 'geluk'. Intussen is Rik op zoek naar Danny. Rikki en Sjoerd spijbelen een dag om een beetje tot zichzelf te kunnen komen. Anton gaat hierover uit zijn dak en komt met een passende straf.