Weekoverzicht 23t/m27 februari 2009

0
116

Maandag 23 februari
Janines onzekerheid zorgt voor een vreemde ontmoeting met Noud. Een belangrijke ontwikkeling voor Jef heeft ook gevolgen voor Bing. Ronja zit met haar hoofd in de wolken, waardoor ze dingen ziet die er niet zijn.

Dinsdag 24 februari
Het lukt Lorena niet haar frustratie over Sjors in te houden, wat leidt tot een confrontatie. Barbara's woede zet zich tot schrik van Janine om in verdriet. De vete tussen Nick en Maxime zorgt voor verwarring bij Nina.

Woensdag 25 februari
Vicky wordt aan het denken gezet over haar gevoelens. Martijn wil voorkomen dat Dex de fout in gaat, maar Dex kan zijn advies niet waarderen. Wanneer Nina Ludo om hulp vraagt, wordt ze van verschillende kanten gesteund.

Donderdag 26 februari
Tussen Danny en Rik is sprake van veel onbegrip wanneer hun verleden ter sprake komt. Een avondje stappen zorgt voor een nieuw inzicht bij Charlie, Ronja en Sjors. Vicky is tot teleurstelling van Dex nog niet zo ver als ze dacht.

Vrijdag 27 februari
Jef krijgt hulp die hij hard kan gebruiken, maar niet kan waarderen. Charlie maakt Ronja onzeker met haar stellige uitspraken over Danny's interesse in vrouwen. Nina en Noud vieren feest, maar juichen iets te vroeg.