Weekoverzicht 21 t/m 25 maart 2011

0
254

Maandag 21 maart:
Bianca moet ingrijpen als Anton door het lint gaat. Ludo is ongerust over de plannen van Maxime, maar verzwijgt dit. Maxime liegt tegen Nina. Noud richt zich op Wiet en ontdekt iets over zichzelf. Janine beschuldigt Anton. Lucas is er niet best aan toe.

Dinsdag 22 maart:
Sjors biecht haar probleem op aan Rik. Bianca is klaar met Anton en stelt vergaande eisen aan hem. Edwin krijgt een genereus aanbod, dat hem uit de buurt van zijn vader brengt. Charlie probeert Lorena ervan te overtuigen dat alles weer goed is tussen haar en Rik.

Woensdag 23 maart:
Bing reageert bot op een voorstel van Sjors. Rikki wil Sjoerd helpen, maar dan zal hij eerlijk moeten bekennen wat hem dwarszit. Charlie verwijt Rik dat hij geen moeite voor hun relatie wil doen. Danny kan Charlie maar niet uit zijn hoofd zetten.

Donderdag 24 maart:
Bianca verwijt Anton dat hij het gezinsgeluk verpest heeft. Noud en Wiet belanden bij elkaar in bed. Edwin is eerlijk tegen Nina over zijn gevoelens. Als Rik eindelijk eens gezellig uitgaat, komt hij op het verkeerde moment binnen. Charlie zit in een emotionele achtbaan.

Vrijdag 25 maart:
Bianca en Janine staan lijnrecht tegenover elkaar over wat het beste is voor Edwin. Maxime krijgt slecht nieuws van haar advocaat. Wiet wordt onzeker als Noud niet eerlijk tegen haar is over zijn gevoelsleven. Nina krijgt een onverwachte sms en maakt een afspraak met de verzender.