Weekoverzicht 18t/m22 januari 2010: "Nina is verbijsterd"

0
28

Maandag 18 januari 2010:
Sjors wordt wanhopig als Danny niet naar haar wil luisteren. Wat kan ze doen om zijn aandacht te krijgen? Ronja’s gezellige avond met Paul loopt niet zoals gepland. Martijn wordt kwaad door de verwijten van Laura.

Dinsdag 19 januari 2010:

Noud probeert Lucas mee te krijgen naar Irene. Sjors is bang als de spanning tussen Bing en Danny opnieuw hoog oploopt. Jack maakt met zijn speurwerk indruk op Janine, maar brengt Dex in de problemen.

 

Woensdag 20 januari 2010:
Charlie nodigt Ronja uit voor een sprookjesachtig uitje. Nina is verbijsterd door een bijzondere bekentenis van Dex. Lucas is verontwaardigd als hij merkt dat Noud een sluw spelletje met hem speelt.

Donderdag 21 januari 2010:
Barbara raakt danig in paniek als blijkt dat Martijn gebeld heeft met het ziekenhuis. Sjors wordt helemaal gek van Bing en Danny en vindt steun bij Jef. Ronja vertelt Paul over haar probleem met Arthur.

Vrijdag 22 januari 2010:
Lucas wil weten wat Marco van hem wil en vraagt om duidelijkheid. Terwijl Maxime broedt op een plan voor Martijn, is Ludo druk met Irene. Barbara gaat steeds verder om Martijn uit het ziekenhuis te houden.