Weekoverzicht 18 t/m 22 oktober 2010

0
249

Maandag 18 oktober:
Maxime hoopt op Danny's steun, maar dat is niet waarvoor hij op bezoek komt. Jack is niet enthousiast over een voorstel van Lorena, toch houdt zij de moed erin. Lucas en Wiet lopen twee broers tegen het leuke lijf. Ludo schaamt zich diep als hij onverwacht bezoek krijgt in de gevangenis.

Dinsdag 19 oktober:
Charlie maakt een financiële klapper, maar verspeelt het vertrouwen van Rik. Ook een omkooppoging pakt verkeerd uit. Door toedoen van Rutger komen de vriendinnen Janine en Laura tegenover elkaar te staan. Maxime moet haar grootste angst prijsgeven om Nina's verwijten af te slaan.

Woensdag 20 oktober:
Ook al is Bing er niet, toch krijgen Danny en Sjors door hem ruzie. Sjors vraagt Danny uit Toko te vertrekken, maar wil hij dat? Laura vertrouwt Jef niet meer en doet hem pijn als ze een ander vraagt als huwelijksgetuige. Een onbekende bemiddelt ongevraagd in de ruzie tussen Charlie en Rik.

Donderdag 21 oktober:
Sjors vertelt Danny hoe ze echt over hem denkt. Lorena heeft de hulp van Wiet nodig bij een verrassingsavond voor Jack. Janine ontmoet een studievriend van vroeger. Door Lucas hebben ze diezelfde avond nog een date.

Vrijdag 22 oktober:
In hun strijd om de leuke broer, melden Lucas en Wiet zich allebei bij de dokter. Het frustreert Ludo enorm dan zijn vrijlating volledig afhankelijk is van Maximes verhaal. Rik heeft met Charlie te doen als zij haar bruiloftsplannen moet inkrimpen wegens beperkt budget.