Weekoverzicht 14 t/m 18 februari 2011

0
277

Maandag 14 februari:
Valentijnsdag: Lucas krijgt een kaart en denkt zeker te weten van wie die is. Charlie heeft plannen en regelt ongevraagd een vrije dag voor Rik. Bianca wil dat Edwin iets romantisch doet voor Wiet. Maxime heeft verdrietig nieuws voor Amy.

Dinsdag 15 februari:
Ludo is verbijsterd als Janine Jack verdedigt. Nina krijgt hoop als Laura met nieuws komt over Noud. Charlie is bang voor de toekomst en probeert Maxime te paaien. Danny wil niet ingaan op het gastvrije bod van Rik.

Woensdag 16 februari:
Nina wordt bij Nouds ziekbed weggestuurd, maar blijft geloven dat ware liefde zal overwinnen. Edwin wil steun van Lucas omdat hij het allemaal niet meer weet. Wiet voelt zich teveel en dat brengt haar tot een wanhoopsdaad. Jack zoekt nieuwe feiten over de toedracht van Nouds ongeluk.

Donderdag 17 februari:
Bij een panieksituatie in Dansatoria probeert Bing te redden wat er te redden valt. Edwin slaat een lief aanbod van Lucas af. Lorena wordt woest op Bing. Sjoerd en Rikki blijken een muzikale klik te hebben en verbazen Jef daarmee.

Vrijdag 18 februari:
Maxime kan de vrolijkheid tussen Rik en Danny niet aanzien. Danny wordt gedwongen om een heftige bekentenis te doen. Gelooft Sjors de leugens over Wiet? Oude foto's doen Nina terugdenken aan gelukkige tijden met Noud. Bing en Lorena gooien het op een akkoordje wat betreft de Dansatoriadrugs.