Weekoverzicht 13 t/m 17 december 2010

0
300

Maandag 13 december:
Jack zet Sjoerd onder druk om hem een bekentenis te ontlokken. Rik moet alles uit de kast trekken om Charlie te weerhouden zichzelf aan te geven. Rikki kan de zorgen niet aan en vlucht het huis uit.

Dinsdag 14 december:
Sjoerd wil het bijleggen met Lucas en Noud, maar die vinden dat ze helemaal niets verkeerd hebben gedaan. In Jacks onderzoek duikt er nieuw bewijsmateriaal op. Sil wil een geheim delen met Rikki.

Woensdag 15 december:
Bing probeert een lening los te krijgen voor zijn club. Zeer tegen Maximes zin in vraagt Danny Noud te eten. Lorena trekt conclusies als Jack haar weer op de verdachtenlijst zet. Sjors heeft stress door werk en baby.

Donderdag 16 december:
Lucas krijgt een enorm verjaardagscadeau en een feest. De vonken spatten ervan af bij Danny en Maxime, totdat iemand hen betrapt. Jef kan niet geloven wat hij hoort als Lorena hem een bekentenis doet.

Vrijdag 17 december:
Rik en Charlie worden keihard geconfronteerd met hun enorme schulden. Rikki snapt niet waarom Sil haar naar huis stuurt als ze bij hem wil blijven slapen. Danny laat Maxime duidelijk weten of hij voor haar kiest of niet.