Weekoverzicht 11 t/m 15 oktober 2010!

0
25

Maandag 11 oktober:
Maxime vindt het ongelooflijk dat Janine het lef heeft om bij haar langs te komen. Sjors loopt tegen een studie-deadline op, maar zorgt ook fulltime over Lana. Door pech moet Rik diep in de buidel tasten. Charlie en Laura gaan shoppen voor een trouwjurk en vinden een peperdure. Ludo's advocaat komt met slecht nieuws.

Dinsdag 12 oktober:
Zodra hij de gelegenheid krijgt, doet Ludo een poging om Maxime te bespelen. De vraag is of dit verstandig is. Jack probeert Lorena te negeren, maar dat is niet makkelijk. Sjors is wanhopig en wil dat Bing terugkomt. Wiet en Lucas zien dezelfde leuke jongen en gaan de strijd om hem aan. Danny bedenkt een oplossing voor Sjors' studieprobleem.

Woensdag 13 oktober:
Zowel Lucas als Wiet haalt alles uit de kast om Sil te strikken. Charlie doet iets wat Rik niet mag weten. Laura is bang dat ze er financieel slecht voor staat. Danny verhuist, zeer tegen de wil van Rik in. Irene beurt Janine op met een verrassend inzicht over Ludo.

Donderdag 14 oktober:
Jack wil de ware toedracht van de schietpartij weten en verhoort Maxime. Janine is bereid heel ver te gaan om Ludo vrij te krijgen. Ze eist dat Ludo zijn trots opzij zet en haar plan volgt. Lorena is ervan overtuigd dat Jack haar ontloopt en wil weten waarom dat is.

Vrijdag 15 oktober:
Op hun afscheidsfeest krijgen Martijn en Irene slecht nieuws. Charlie probeert haar investering terug te krijgen. Dat kan, maar niet zomaar. Lorena laat zich niet wegsturen door Jack en maakt een onuitwisbare indruk op hem. Rik ontdekt dat Charlie iets groots voor hem geheim houdt.