Weekoverzicht 10 t/m 14 januari 2011

0
277

Maandag 10 januari:
Rikki wil niet luisteren naar goede raad. Laura gaat ervan uit dat er voldoende redenen zijn voor een lage straf. Maxime en Nina worden achtervolgd tot in de jungle. Rik eist dat Sil zijn verantwoordelijkheid neemt.

Dinsdag 11 januari:
Bing hoeft niet lang na te denken als de sexy Amber bij hem solliciteert. Nina is erg onder de indruk van de manier van leven in Suriname. Edwin wordt onzeker als Wiet zich opdringt (maar dat is niet de enige reden). Laura heeft het moeilijk met de verwijten die haar gemaakt worden.

Woensdag 12 januari:
Rikki doet een romantische belofte, maar het is de vraag of ze die kan waarmaken. Sil staat voor een onmogelijke keuze. Het grijpt Lucas enorm aan als Edwin zich bizar gedraagt. Ludo wordt woedend als hij ontdekt dat niet hij, maar Danny voor Amy zorgt.

Donderdag 13 januari:
Bing zit heel goed in zijn vel op het openingsfeest van de club; alles is klaar, iedereen is er (en hilarisch verkleed) en Amber wil hem. Charlie doet een ontdekking over Rik en begrijpt in één klap waarom Rikki zo verdrietig is. Sjors wordt er doodmoe van dat iedereen denkt te weten hoe zij zich voelt.

Vrijdag 14 januari:
Lorena krijgt slecht nieuws… heel slecht nieuws. Als ze het probeert te ontlopen, raakt ze alleen maar dieper in de problemen. Sjors moet uit een onhandige situatie gered worden. Janine is het niet eens met de 'goede' raad die Ludo aan Lucas geeft. Danny heeft het idee dat hij gecontroleerd wordt als Maxime hem vanuit Suriname belt.