Weekoverzicht 1 t/m 5 november 2010

0
253

Maandag 1 november:
Nina staat plotseling bij Maxime op de stoep. Maxime's vreugde hierover verdwijnt als Nina duidelijk maakt waarom ze er is. Lorena weet niet hoe ze een torenhoge revalidatierekening zou moeten betalen. Het kost Rik grote moeite zijn dochter meer vrijheid te geven. Opstandige Sjoerd zoekt bewust een conflict met zijn vader.

Dinsdag 2 november:
Lorena hoort bij toeval een geheim telefoontje. Ze besluit dit te checken, maar moet daarvoor een inbraak plegen. Rik pakt Sil stevig aan omdat hij denkt dat Sil liegt over Rikki. Laura pikt dit niet van Rik. Het loopt hoog op totdat Jack zich ermee bemoeit.

Woensdag 3 november:
Als Lucas en Noud Sjoerd uitdagen, loopt het flink uit de hand. Maxime mist Danny en lokt hem met een onzinklusje naar haar huis. Rutger snapt er niets van als Lorena weigert in te gaan op een royaal financieel voorstel. Sjors is haar dilemma zat en hoopt dat Danny snel een andere vriendin vindt.

Donderdag 4 november:
Lucas ontdekt dat Nina en Noud met elkaar naar bed zijn geweest. Ludo is geraakt als Amy hem nog een kans wil geven. Rutger weet Laura zeer nieuwsgierig te maken naar de trouwlocatie die hij heeft gevonden. Nina wil niet terug naar Praag en liegt daarover tegen Dex. Danny organiseert een surpriseparty voor afgestudeerde Sjors.

Vrijdag 5 november:
Wiet trekt de stoute schoenen aan en vraagt Edwin mee uit. Ze heeft echter geen flauw idee of hij haar nou leuk vindt of niet. Rik baalt als Rikki meer aandacht heeft voor haar liefje dan voor hem. Als ze ook nog eens veel te laat thuiskomt, kan Rik zich niet beheersen. Anton wil niet dat Bianca gaat werken, dus komt Charlie met plan B: doe het stiekem. Gaat Bianca hierop in?