Vandaag in de hoofdrol: Bekendheden in GTST! Deel 1

0
270

Vandaag zie je Deel 1 van bekendheden die in GTST spelen of hebben gespeeld. Vandaag zie je mensen die voor een gastrol of vaste rol in GTST spelen. Volgende week in Deel 2 bekendheden die maar 1 of 2 afleveringen te zien zijn geweest!

Marjolein Keuning: In Oktober 2008 kwam er een nieuwe bitch in Meerdijk wonen: Maxime Sanders, het zusje van Ludo Sanders. De actrice achter Maxime is bekendheid Marjolein Keuning, die o.a. al bekend was van ONM. In 2010 stopt Marjolein met de rol van Maxime.

Willeke Alberti: In Mei 2008 kwam de oma van Vickey in de serie: Josephine van Wickenrode. Zangeres Willeke Alberti speelde haar tot November van datzelfde jaar. Willeke is o.a. bekend van haar liedjes: de glimlach van een kind en waar is de zon?

Joke Bruijs: In zomer 2009 werd bekend dat Joke Bruijs een rol in GTST zal gaan spelen. In November van 2009 kwam ze dan als Maria de Jong in de serie. Ze gaat er in Maart 2010 weer uit. Joke is o.a. bekend van toen was geluk heel gewoon.

Sjoerd Dragtsma: In ongeveer dezelfde periode als Maria kwam Arthur Diepgrond de serie in. De acteur hier achter is Sjoerd Dragtsma. Hij is o.a. bekend van we gaan nog niet naar huis. Sjoerd speelt de rol van Arhur tot maart 2010.

Elisabeth Hubbard: Begin seizoen 20 kwam Sair Poindexter, de moeder van Irene in GTST. Zij wordt gespeeld door superactrice Elisabeth Hubbard die al jaren de rol van Lucinda Walsh speelt in ATWT. Voor 2 weken kwam Hubbard naar Meerdijk. In November 2009 kwam ze weer terug om vlak voor de jaarwisseling weer te vertrekken.