Spoilers Oktober 1

0
246

Maandag 26-10
Martijn schrikt als Ronja meer blijkt te weten dan hij dacht. Dex wordt door Nina onder druk gezet om het goed te maken met Lucas. Barbara is opgelucht door Irene’s vriendelijkheid, maar dit duurt niet lang.

Dinsdag 27-10
Als Bing in een dip zit, heeft Noud een lumineus idee om hem op te vrolijken. Charlie is verbijsterd door een vraag van Sjors. Als Irene troost zoekt, krijgt ze steun uit wel heel onverwachte hoek.

Woensdag 28-10
Jack probeert voor Janine te verbergen dat hij een pakketje krijgt, maar dit wil niet echt lukken. Een ontmoeting tussen Bing en Ludo dreigt uit de hand te lopen. Nina wil dat Dex bekent wat hij gedaan heeft.

Donderdag 29-10
Jack is verbijsterd door Janine’s reactie op zijn vraag. Irene besluit Martijn eindelijk de vraag te stellen waar het echt om draait. Charlie heeft een date, maar krijgt een onaangename verrassing op haar bord.

Vrijdag 30-10
Lucas is verbaasd dat Barbara wil gaan internetdaten, maar schiet wel meteen te hulp. Nina schrikt van een bekentenis van Janine. Dex confronteert zijn moeder met de situatie tussen haar en zijn vader.

Maandag 2-11
Ronja wil een date regelen maar Lucas verklaart haar voor gek. Rik krijgt een brief waarover hij heel geheimzinnig doet. Sjors merkt dat Bing Lorena ontloopt en confronteert hem hiermee.

Dinsdag 3-11
Nina raakt overstuur door een bericht over Nick. Een onverwachte ontmoeting tussen Irene en Ludo zorgt voor wederzijdse herkenning. Rik schrikt als Danny hem met zijn geheim confronteert.

Woensdag 4-11
Charlie is verbaasd als Rik niet wil dat ze op date gaat. De zoektocht naar een nieuw huis zorgt voor veel discussie tussen Bing, Noud en Sjors. Dex kan het niet hebben dat Ronja zich door Lucas laat beïnvloeden.

Donderdag 5-11
Irene en Martijn weten niet hoe zo op elkaar moeten reageren, wat leidt tot ongemakkelijke situaties. Barbara krijgt telefoon uit onverwachte hoek. Charlie ergert zich als Rik haar date onderwerpt aan een kruisverhoor.

Vrijdag 6-11
Nina en Lucas hebben allerlei ideeën voor de bruiloft, maar Sjors wil er niets van weten. Dex raakt verontrust als hij Irene verward aantreft. Als Janine Barbara vraagt te verhuizen, is ze verbijsterd door haar reactie.