Spoilers 24 mei t/m 4 juni 2010

0
257

ALS JE NIET WIL WETEN WAT ER GAAT GEBEUREN, LEES DAN NIET VERDER!!!!

De aankomende 2 weken in GTST kan je o.a. zien dat Dex paspoorten steelt en dat Wiet en Noud bij elkaar in bed belanden. Lees verder…..

Maandag 24/5
Lorena liegt tegen Jack om een afspraak met hem af te dwingen. Noud denkt dankzij Laura dat hij een kans maakt bij Wiet. Moeten Bing en Sjors het hervonden geluk geheim houden? Of moeten ze juist open kaart spelen?

Dinsdag 25/5
Maxime weet dat Isabella doodsbang is voor Ludo en maakt daar handig gebruik van. Sjors en Wiet komen lijnrecht tegenover elkaar te staan. Hoe reageert Danny op de hereniging tussen Sjors en Bing?

Woensdag 26/5
Lorena gaat te ver als ze het hart van Jack wil veroveren. Maxime hoort dat Dex de paspoorten van Isabella en Amy in opdracht van Ludo heeft gestolen. Wat doet ze met deze informatie? Lucas ontdekt een misdaad.

Donderdag 27/5
Dex verlegt zijn grenzen als Ludo hem een uitdagende klus geeft. Janine is het niet eens met Ludo’s paspoortendiefstal. Zal Lucas liegen om Lorena te beschermen? Ronja worstelt met een liefdesdilemma.

Vrijdag 28/5
Ronja heeft verdriet na een zeer emotionele beslissing. Dex speelt in een hotelkamer hoog spel met sexy Marjan. Ludo is ervan overtuigd dat hij officieel als Amy’s vader erkend gaat worden.

Maandag 31/5
Als Jef het geld bijna ontdekt, realiseert zenuwachtige Lorena zich dat ze er snel vanaf moet. Ludo roept Charlie’s hulp is om het vertrouwen van Isabella te winnen. Ook Maxime is bezig om Isabella te bespelen.

Dinsdag 1/6
Danny probeert zich niets aan te trekken van het geluk van Sjors en Bing, maar het raakt hem toch. Dex doet Ludo een interessant aanbod. Sjors en Wiet willen meer begrip voor elkaar hebben, maar of dat lukt…?

Woensdag 2/6
Lucas eist dat Lorena met een oplossing komt voor Charlie’s financiële problemen. Bing is verbijsterd over een beslissing van Sjors. Charlie stoort zich aan Danny en reageert haar frustratie op hem af.

Donderdag 3/6
Dex wil Ludo imponeren door het bij een zakendeal keihard te spelen. Nina heeft een idee om de families Sanders en Huygens tot elkaar te brengen. Wiet verrast Noud met een hartelijke uitnodiging. Ze belanden in bed.

Vrijdag 4/6
Charlie en Isabella missen elkaar, maar zijn ze mans genoeg om hun ruzie bij te leggen? Dex wil vrede stichten met Nina, maar trekt het niet als zij hem verwijten blijft maken. Ludo boekt een emotionele zege.