Site Nieuws: Veranderingen zijn klaar!

0
347

Veranderingen:
Na 2 dagen zwoegen is het gelukt! De veranderingen van GTSTistop zijn klaar! De kleur is al eerst vervangen. We begonnen in 2008 met de kleur Oranje, daarna werd hij bruin, daarna rood, daarna paars en nu weer Oranje. Oranje is en blijft de kleur van GTST dus is ook de site daarop aangepast! Wat vinden jullie van deze kleuren? Verder is de poll een plek naar beneden gegaan in het rechtermenu, van 2008t/m2010 stond hij als eerste in het rechtermenu. In het heden 2010 staat hij naar onderen. Verder zijn bij het categoriën balkje de namen bij sommige veranderd. Hier komen de veranderingen:

Nieuwtjes  Nieuws   
 Weekoverzichten (voor en na)  Weekoverzichten  
 Flashback  Flashbacks  
 Kerstspel/Nieuwjaarsspel  Sinterklaasje met nieuwjaar in de kerstboom Feestdagenspelen 

 Verjaardagen

 Happy Birthday  
 Album en andere liedjes  Songteksten  
 Levensverhaal  Levensverhalen  

Verder zijn nu onder de gastrollen, castfoto's enz. enz. de namen van de personages gezet! Ook zijn er een paar titels in het rechtermenu veranderd. Wat vinden jullie van deze veranderingen? Laat het weten. Dan kunnen wij er iets mee doen!

Oproep:
GTSTistop heeft 7 vaste rubrieken. Elke dag 1. Maar vinden jullie dat wel leuk? Laat het weten als je een rubriek niet leuk vind en volgens jou wel weg mag. Dan kunnen wij er iets mee doen. Vermeld er wel bij waarom die weg moet en wat er niet leuk of fout aan was. Daar kunnen we het meeste mee.

Verkiezingen 2010:
De verkiezingen van 2010 zijn gisteren begonnen! Al 25 mensen hebben gestemd en op dit moment staat Sjors Langeveld bovenaan. Blijf wel stemmen als jij vind dat jou favoriete meid moet winnen! De genomineerden van de gastrollen van over 10 weken zijn: Sair Poindexter, Maria de Jong, Paul Karels, Marco Buis, Rikki de Jong, Valentijn Sanders, Rosa Gonzalez en Arthur Diepgrond. (het kan zijn dat er nog meer bijkomen, dat hoor je destijds)