Personage overlijdt in tweede aflevering

0
27

Aankomende maandag zal de eerste GTST-aflevering te zien van het nieuwe seizoen. Vlak daarna, aankomende dinsdag, zal een 'geliefd personage' overlijden.

Aankomende maandag zullen we zien dat Janine, Lucas en Rosa allen zwaargewond zijn geraakt. Dinsdag komen Danny, Tanya en Rikki hier nog bij. Rikki is echter wel lichtgewond. Dinsdag zal echter, vermoedelijk, 1 van deze 6 personages overlijden. Het gaat om een geliefd personage, waarbij Janine, Lucas en Rosa het meest waarschijnlijk lijken. Ferry Doedens, die Lucas speelt, sprak vorige maand over 'ex-collega Marly van der Velden'. Of hij hier wijst op zijn exit van GTST, is nog te bezien. Doedens moet er echter wel uit voor 3 maanden, maar kan er ook voorgoed uit gaan. Verder zal in de 1ste twee afleveringen het volgende gebeuren:
Puinhoop, paniek en politiesirenes: wie zijn er ongeschonden uit de aanslag gekomen en wie niet? De familie Sanders is hard getroffen. Wiet vlucht na haar daad, maar wordt op de hielen gezeten. Sjors en Jack proberen te voorkomen dat Wiets situatie nog verder uit de hand loopt. We gaan terug in de tijd: hoe is het Rik, Rikki, Danny en Charlie vergaan tijdens de rampreceptie? Laura belandt in het ziekenhuis op zoek naar antwoorden over Jef’s verdwijning. Rik moet een levensreddende beslissing nemen.

© GTSTistop, 2011