Neus gebroken!

0
24

Jette van der Meij is dinsdagavond gewond geraakt tijdens de première van de musical 'Anatevka'. Samen met couturier Addy van den Krommenacker was de Goede Tijden Slechte Tijden actrice afgereisd naar Gouda om daar de vuurdoop van het stuk bij te wonen. Echter, voordat Jette de foyer van het Goudse theater had bereikt ging het afschuwelijk mis.

Van der Meij kwam met haar gezicht tussen de draaideur van het theater. De aanwezige pers kon de 'knak' van het breken van haar neus duidelijk horen.

Het ongeluk vond plaats nadat Jette voor de camera van RTL Boulevard een glas wodka achterover had geslagen, dit omdat de musical 'Anatevka' zich afspeelt in het vroegere Rusland. Na het opslokken van de wodka wierp de actrice het glas over haar schouder de rode loper op, uit beleefdheid wilde Jette vervolgens het glas oprapen, wat reseluteerde in de botsing met de automatische draaideur.

De toegesnelde organisatie heeft de GTST-actrice opgevangen voor eerste hulp. Naar verluidt heeft Van der Meij met het vervelende ongeluk haar neus gebroken, het management van het RTL-gezicht kon dit dinsdagavond niet bevestigen.