Levensverhaal van Vickey Pouw!

0
40

Vickey heeft een lange tijd geen contact met haar ouders. Ze gaat zelfs met een vriendin in een kraakpand wonen. De vriendin heeft net een baby gekregen. Ze proberen alles in het kraakpand zo goed mogelijk te doen, al is het niet makkelijk met een baby.

Vickey steelt veel van de gasten in de Roseboom. Laura heeft door dat er veel gestolen wordt en betrapt Vickey op een dag. Vickey is op slaande voet ontslagen. Later neemt Laura Vickey toch weer in dienst omdat ze door heeft dat ze haar leven heeft verbeterd.

Als een huisgenoot Laura iets wil aan doen probeert Vickey Laura te helpen. Er komt een vork aan te pas en de huisgenoot steekt Vickey in haar arm. Ze is gewond. Om weer bij te komen, besluit Laura om Vickey in huis te nemen.

Vickey ontdekt dat ze verliefd is op Fos Fischer. Fos is ook op haar en ze krijgen met elkaar. Maar wanneer Vickey een keer met Noud zoent is Fos razend. Toch zegt Vickey dat ze niks met haar gevoelens voor Noud doet. Fos gelooft haar. Maar wanneer Vickey steeds meer naar Noud toe gaat is voor Fos de maat vol. Hij maakt het uit met Vickey.

Vickey heeft verschrikkelijk veel last van plankenkoorts. Maar wanneer ze de hoofdrol krijgt in de schoolmusical moet ze zich van die plankenkoorts afzetten. Laura helpt haar daar bij en het lukt. Maar wanneer Vickey op het podium staat en schitterd trekt Desi Overweg uit jaloezie haar rok naar beneden. Vickey staat voor schut voor de hele school. Ze rent huilend van het podium weg.

Vickey heeft nog met Fos, maar ze is stapelverliefd op Noud. Noud is ook op haar. Ze besluiten niks te zeggen over dat ze gevoelens voor elkaar hebben. Toch besluiten ze het om te zeggen tegen Fos. Fos maakt het uit met Vickey en Vickey en Noud krijgen een relatie. Maar dan komt de vader van Vickey Floris in het spel. Noud en Floris kunnen het niet goed met elkaar vinden. Daardoor komt hun relatie op het spel te staan. Toch komen ze er samen weer bovenop. Maar wanneer Vickey zoent met de beste vriend van Fos: Dex is de maat voor Noud vol: hij maakt het uit. Toch kunnen de 2 niet zonder elkaar en als het dan uit is tussen Vickey en Dex krijgen de 2 toch weer met elkaar en vertrekken voor een wereldreis naar het buitenland. Daar strand hun relatie doordat Vickey Floris verkiest voor Noud.

Vickey is lang op zoek naar haar biologische vader. Noud helpt haar daar bij. Hierdoor ziet Vickey haar moeder Trudy Pouw ook weer vaker. Door haar vader, die ze uiteindelijk vind, onmoet ze ook haar oma Josephine van Wickenrode. De 2 hebben allebei een passie voor zingen en kunnen het dan ook goed met elkaar vinden.

Vickey wordt ontvoerd door Gilbert Brouwer een vroegere vriend van Floris. Floris heeft zich vroeger met niet zo'n goede zaakjes bezig gehouden en daarom neemt hij wraak met Vickey en Barbara te ontvoeren. Wanneer Vickey ontsnapt wil Gilbert op haar schieten. Noud komt net op tijd en werpt zich voor Vickey. Gilbert schiet Noud neer.

Ze wil een carriëre maken als fotomodel en wordt dan ook het gezicht van telefonon. Dex is haar agent. Maar wanneer ze erachter komt dat Dex een wurgcontract heeft gedaan. Ze wil weg van het contract en krijgt een schuld van 100.000 euro. Ze kan hem uiteindelijk afbetalen door met Frederik Waals een dinnertje te doen waarin ze zijn vrouw moet spelen. Van hem krijgt ze die ton uiteindelijk.

Vickey wil niks van Dex weten. Maar toch krijgt ze gevoelens voor hem. Het gaat aan maar even later alweer uit, wanneer Vickey beseft dat ze nog steeds van Noud houdt.

Gaat met Noud een wereldreis maken. Na 3 maanden wil Vickey liever bij haar vader blijven. Het gaat uit tussen de 2 en Noud gaat weer naar Nederland.

De rol van Vickey Pouw werd gespeeld door Liza Sips.