Levensverhaal van Tim Waterman!

0
17

Hoewel Tim Waterman vele talenten had, was hij juist bekend als iets wat hij niet zo goed kon. Hij was namelijk blind en stond daarom bekend als Blinde Tim.

Ondanks zijn handicap valt de schone Dian Alberts voor de knappe jongen. Het wordt een soort Romeo en Julia relatie. Zowel de ouders van Tim als de ouders van Dian willen dat er een einde komt aan deze relatie. Tims moeder vindt haar zoon namelijk niet goed genoeg voor haar bijzondere zoon. De familie Alberts vindt hun Dian niet goed genoeg bij Tim passen. Van beide kanten dus.

De twee houden echter vol. En Tim kan zijn geluk niet op als hij na een spannende operatie zijn zicht weer terug krijgt en ontpopt zich hierna als heuse computerexpert. Zo ontwikkeld Tim een heel nieuw computerplan, wat helaas wordt gestolen door badguy Frits van Houten. De gestolen ideeën zorgen voor een zware tegenslag voor de net herstelde jongen. Ook heeft hij nogal vaak conflicten met zijn huigenoot Mark de Moor. Mark heeft namelijk een oogje op Dian Alberts en wanneer zijn relatie met Dian eindigt, besluit hij uit Meerdijk te vertrekken.

Niet veel later keert Tim nog terug omdat zijn zusje in de moeilijkheden zit. Hij kan zijn zusje hier niet mee laten zitten. Samen met Julie neemt hij het op tegen haar baas. Wanneer dit achter de rug is besluiten broer en zus voorgoed samen Meerdijk te verlaten.

De rol van Tim Waterman werd gespeeld door Kees Roorda.