Levensverhaal van Nick Sanders

0
633

Toen Nick nog in België woonde kreeg hij een relatie met Alexandra Koster. De 2 waren verliefd. Alexandra wilde graag een kindje en was dan ook dolblij toen ze zwanger bleek te zijn. Nick wil dit echter niet en wil dat ze een abortus neemt. Alexandra twijfelt lang, maar dan besluit ze het toch te doen. Maar dan komt ze erachter dat ze onvruchtbaar is geraakt door de abortus. Hier door is hun relatie snel over.

Nick komt naar Meerdijk om zijn vader Ludo op te zoeken. Ludo gelooft niet dat Nick zijn zoon is en laat een DNAtest doen. Hieruit blijkt dat de 2 echt vader en zoon zijn.

Hij werkt voor Martine Hafkamp bij Hafworks BV. Op een avond heeft hij een kerstdiner met haar en haar dochter Sjors. Na het diner gaat Martine weg en neemt Sjors de dronken Nick mee naar haar kamer. Nick denkt dat hij met haar wil vrijen en verkracht haar.

Hij heeft een one-night-stand met Yasmin Fuentus.

Nick leert Charlie kennen op de werkvloer: Charlie is een model en Nick is de opdrachtgever van dat modellenbureau. Ze lopen steeds om elkaar heen en dan blijkt dat ze op elkaar verliefd zijn. Ze trouwen in Las Vegas en doen dat vervolgens in Nederland nog een keer goed over. Maar op hun huwlijksreis raakt Nick ernstig gewond doordat Sjors gekomen is en er een kroonluchter op zijn ballen valt (Charlie is erachter gekomen dat Nick Sjors heeft verkracht) Hij is hier door onvruchtbaar. Charlie was op dat moment al zwanger van hem, maar dan krijgt ze een miskraam. Als Nick hoort dat ze een miskraam heeft gehad is hij onredelijk en wil hij scheiden. Nick wil weg en laat Charlie gekwetst achter. Maar dan blijkt dat Nick toch niet zonder Charlie kan. Charlie heeft op dat moment een relatie met Dennis en Nick zorgt ervoor dat dat uit gaat, want hij kan haar niet vergeten. Charlie hoort dat Nick van plan is haar ten huwelijk te vragen en vervolgens voor het altaar te dumpen. Charlie is hem voor en vraagt hem ten huwelijk. Het wordt een fikse ruzie bij het altaar,want wie dumpt nou wie. Ze blijken toch nog van elkaar te houden en geven allebei hun ja-woord. Nick is perplex als blijkt dat hij toch niet onvruchtbaar is. Charlie raakt weer zwanger en ze krijgen een zoontje: Valentijn. Het gaat mis tussen Charlie en Nick wanneer Valentijn ontvoerd wordt door Alexandra en Charlie Jack vraagt om hulp. Jack wordt verliefd op Charlie en Charlie op Jack. Het gaat uit tussen Charlie en Nick en Charlie krijgt met Jack. Ze hebben nog een keer een soort relatie wanneer ze samen in 1 huis wonen, maar dit blijkt niet te werken.

Sjors gaat Nick en Charlie achterna op huwlijksreis om hem vervolgens neer te schieten met een spijkerpistool, dit doet ze omdat hij haar verkracht heeft en hij het niet wil toegeven.

Wanneer hij onvruchtbaar is en Charlie wel zwanger is is hij dolblij, maar wanneer Charlie een miskraam krijgt dumpt Nick haar.

Zorgt ervoor dat Charlie en Dennis uit elkaar gaan. Hij huurt Saskia in en die gaat Dennis verleiden. Charlie is jaloers en maakt het uit met Dennis. Nick's plan is gelukt.

Wordt samen met Valerie, Ludo, Amy, Isabella en Robert ontvoerd door zakenman Anton. Anton is kwaad omdat Valerie hem heeft ontslagen bij de Roseboom.

Hij laat Morris voor hem werken, door middel van een wurgcontract.

Nick en Stefano kunnen het niet bepaald goed met elkaar vinden. Ze vechten zelft om Ludo. Uiteindelijk is Stefano zo jaloers en stapt hij in een auto. Yasmin wil hem tegen houden en samen rijden ze op Nick af. Nick wordt aangereden en Yasmin en Stefano rijden het water in. Het gevolg is dat Nick aan zijn been gewond raakt en Yasmin overlijd.

Wordt door Ludo ontslagen, omdat hij sigarensmokkel heeft ondertekend toen Ludo in coma lag. Dit komt door Andretti die hem het heeft laten tekenen. Nick wordt dus ontslagen bij Sanders INC.

Nick wordt ontvoerd door Alexandra en ondertussen doet Alexandra zich bij Charlie voor als verpleegster. Ze is de kraamzorgster van Charlie. Alexandra maakt Charlie wijs dat Valentijn beter af is zonder moeder en Charlie geeft haar zoon aan Alexandra. Alexandra ontvoerd Valentijn, maar Nick weet vrij te komen en samen met Jack weet hij Alexandra te overmeesteren.

Werkt samen met Vadim, die hem overhaalt om wapensmokkel te doen met het bedrijf van Nick.

Nick is onder de indruk van de mooie vrouw: Lorena. Ze gaan samen naar bed, maar hij wil geen relatie. Zeker niet nu hij weet dat Lorena de dochter van zijn huihoudster Rosa is. Toch kan hij zin ogen niet van haar afhouden en nemen ze een relatie. Dit gaat uiteindelijk mis doordat Nick steeds meer naar Sjors toe leeft. Lorena is jaloers. En ook wanneer Nick's kind verongelukt gooit hij zich in de armen van Sjors. Het gaat uiteindelijk uit en Lorena neemt wraak. Ze laat zich stiekem zwanger maken van Nick door een ingevroren zaadcel in haar lichaam te stoppen. Fos helpt haar. Het plan mislukt uiteindelijk omdat ze een miskraam krijgt.

Is in shok wanneer hij hoort dat zijn kind is overleden aan de gevolgen van een auto-ongeluk. Hij neemt dit Charlie kwalijk. Door dit ongeluk wil Nick een nieuw kind, maar niet van Lorena zijn vriendin, maar van een draagmoeder Agnes. Maar hij vergeet dit plan wanneer hij erachter komt dat Lorena Agnes heeft ingehuurd.

Tijdens zijn relatie kan hij de ogen niet van Sjors af houden. Hij maakt het uit met Lorena en werpt zich op Sjors. Sjors wil eerst niks van hem weten, maar zij komt erachter dat ze wel verliefd op hem is. Ze willen het rustig aan doen. Nick vraagt Sjors zelfs ten huwelijk en zij zegt Ja. Maar zover komt het niet want ze komt erachter dat hij een huurmoordenaar op Jack heeft afgestuurd. Hun relatie strand.

Stuurt een huurmoordenaar op Jack af wanneer hij erachter komt dat Jack schuldig is aan zijn ontslag bij Sanders INC. Jack weet dit te overleven.

Is superblij als Valentijn nog blijkt te leven. Hij heeft een omgangsregeling met Charlie.

Is super gekwetst wanneer Ludo hem niet meer vertrouwd. Hij sluipt weer binnen bij Sanders Inc. Ludo is nu echt woest.

Hij vertrouwt Maxime niet wanneer zij in Meerdijk komt wonen. Hij gaat zelfs zover dat hij haar probeert te wurgen in het zwembad. Dit overleeft ze en Maxime en Ludo besluiten samen met Nick dat hij naar een kliniek moet gaan. Nick wordt opgepakt en moet naar de kliniek.

Twee jaar later komt Nick weer vrij en is getuige op het huwelijk van Nina en Noud.

Nick is vastberaden wraak te nemen op Maxime. Hij verwisseld de medicijnen van Janine, die daardoor in levensgevaar komt. Ludo en Janine denken echter dat Maxime hierachter zat en nemen wraak op haar. Ze zorgen ervoord dat zij haar geld, huis en al haar bezittingen verliest. Nick en Nina hebben hierbij geholpen.

Nick komt weer terug bij Charlie en samen met haar en Valentijn gaat hij naar Curaçao.

De rol van Nick Sanders werd gespeeld door Christophe Haddad!