Levensverhaal van Morris Fischer!

0
688

Morris is verliefd op Hedwig, maar helaas voor hem is de beste vriendin van zijn zus Charlie, niet op hem. Het is dus niet wederzijds. Het ergste is nog dat iedereen denkt dat hij op jongens valt.

Morris ontmoet Tracey. Tracey is superverliefd op hem, hij een beetje op haar, maar ze krijgen wel met elkaar. Tracey wil zelfs met hem trouwen. Hij wil ook. Toch gaat het later uit.

Madeleine is een oude dame die Morris heeft leren kennen in Zuid-Afrika. Ze zijn verliefd op elkaar. Het gaat uit en Morris gaat naar Nederland. Daar krijgt Madeleine nog geld van Morris.

Morris gaat als uitwisselingstudent naar Zuid-Afrika. Als hij weer terug komt heeft Barbara de handen vol aan hem. Hij heeft geldproblemen en spijbelt veel. Dan stelt tante Valerie voor dat hij een baantje in de Roseboom neemt. Hij vind het prima.

Hij voelt zich steeds meer aangetrokken tot jongens. Hij zoent op een dag met een of andere Alex, maar wanneer Alex meer wil, Stopt hij dat onmiddelijk.

Als Sjors in Meerdijk komt. Is Morris meteen verliefd. Sjors houdt afstand van hem. Hij probeert haar te versieren en het lukt. Ze krijgen met elkaar. Maar dit houd niet lang stand, omdat Sjors gevoelens krijgt voor Milan.

Met zowel Yasmin als Pascale had Morris een gezellig onderonsje.

Morris gaat bij A&A werken. Hij heeft andere ideeën dan Robert en Robert wil dat zijn eigen ideeën worden uitgewerkt. Dan verschijnt George vandermeer ten tonele. Robert wil met hem een stichting gaan oprichten, maar George vind de plannen van Morris stukker beter. De stichting Auntie Auntie is geboren. De carriere van Morris gaat nu stukken sneller.

Morris begint zijn eigen bedrijf MoFi, omdat hij zich niet kan ontwikkelen bij A&A. Hij heeft alleen wel geld nodig. Charlie die gaat bij Nick vragen of hij hem financieel wil steunen. Nick gaat akkoord maar wil het op zijn manier. Hij laat Morris een wurgcontract ondertekenen. Morris komt erachter en probeert van het contract af te komen, door zijn werk te verprutsen. Zonder resultaat.

Dan komt Stefano in beeld bij Morris. Hij is erg verliefd op hem. Hij vind dat hij niet met een jongen kan nemen en verzet zich tegen zijn gevoelens en wacht totdat het overwaait.

Morris heeft een korte relatie met Fotomodel Manon. Hij leert haar kennen door zijn bedrijf MoFi. Manon is echter heel jaloers en ziet Yasmin als haar concurrent. Ze doet er alles aan om Yasmin bij Morris uit de buurt te houden. Morris komt hierachter en is gelijk klaar met haar.

Hij krijgt ruzie met Linda Dekker. Hij is boos op haar omdat zij samen met Robert zijn moeder Barbara bedriegt. Hij duwt hierdoor Linda zo hard dat ze valt en bewusteloos blijft liggen. Morris denkt echter dat ze dood is en dumpt haar in een vuilniscontainer. Ze is echter niet dood en leeft dus gewoon nog.

Eddy is ook een fotomodel die bij reclamebedrijf MoFi bezig is. Morris is even verliefd en zoent ook met hem. Maar verder komt het niet.

Beraamt samen met Robert, Bing, Nick en Sjors een plan om Ludo Sanders te vermoorden. Ze spreken af dat de schoppenheer de beruchte kaart is. Bing trekt deze kaart en moet het plan uitvoeren. Hij koopt kogels, maar durft niet verder. Morris pakt de kogels en verwisselt ze met de verfkogels die in het pistool zitten. Uiteindelijk schiet Janine dus haar eigen man neer.

Ludo blijkt eerst dood te zijn, maar blijkt later toch nog te leven. Hij ontvoerd Morris, Barbara, Robert, Bing en Sjors. Hij wil weten wie hem bijna heeft vermoord. Morris geeft toe dat hij het gedaan heeft en Ludo is tevreden. Hij stuurt echter Emma Snijder op Morris af. Zij maakt hem helemaal gek, net zolang totdat Morris zelf besluit om zich op te laten nemen in een kliniek. Maar dan komt Nina. Ze heeft een pistool in haar hand en wil Morris neerschieten. Ze durft echter niet en Morris helpt haar een handje. Hij schiet zichzelf neer en is zwaargewond en moet naar het ziekenhuis.

Iedereen vind dat Nina en Morris voor elkaar gemaakt zijn. Nina vind hem gelijk leuk, alleen Morris houd afstand. Ze is echter de dochter van zijn baas. Uiteindelijk gaan ze toch voor elkaar tot ongenoegen van de vader van Nina: Ludo. Ze hebben een fijne relatie, met af en toe en dipje, maar het gaat goed. Uiteindelijk zet Nina Morris aan de kant, wanneer hij bekend dat hij Ludo heeft proberen om te brengen.

Hij krijgt 6 jaar cel voor de moord op Ludo. Hij zit op dit moment zijn straf uit.

De rol van Morris Fischer werd gespeeld door Patrick Martens, Geert Hoes en Joris Putman.