Levensverhaal van Milan Alberts!

0
258

Milan is de zoon van Mira en Robert. Vroeger werd Milan als tweeling geboren samen met Daantje Mus. Mira stond haar zoon gelijk af aan Marjan Verhagen en Daantje aan Hanneke Mus. Later krijgt Mira er spijt van maar ze krijgt haar kind niet terug.

Milan staat opeens weer tegenover zijn vader: Robert. Robert verteld hem dat Daantje zijn tweelingzus, waar Milan niks over wist, ernstig ziek is en een nier nodig heeft. Robert smeekt hem om te helpen. Milan wil het in de eerste instantie niet, maar wanneer Robert hem een groot geldbedrag aanbied doet hij het toch. Als Milan Daantje beter leert kennen, slaat hij het geld af en geeft de nier.

Milan is gek op Yasmin en ze draaien ook een beetje om elkaar heen. Ze duiken samen in bed, maar het gaat nooit tot een relatie.

Met Charlie heeft Milan een heftige en echte relatie. Eerst willen ze niks met elkaar, maar ze geven het tog toe en zijn dol op elkaar. Maar wanneer Charlie in een rolstoel komt is hij perplex. Hij vraagt haar ten huwelijk en gaan dus trouwen. Bij de voorbereidingen voor het feest voelt Milan dat hij eigenlijk niet zijn hele leven met Charlie wil delen. Hij voelt dan ook meer voor Sjors. Wanneer ze gaan trouwen en Charlie zegt ja, zegt hij nee. Hij gaat voor Sjors.

Wanneer hij erachter komt dat zijn vader Charlie heeft aangereden is hij woest. Robert kan hier niet mee leven en wil zelfmoorplegen. Hij gaat naar een dak om er van af te springen. Gelukkig kan Milan hem nog net op tijd tegen houden.

Het is dus uit met Charlie en Milan krijgt een relatie met Sjors. Hij is stapelverliefd op haar, maar wil voor zijn carriere als DJ naar Londen. Sjors wil niet mee en uiteindelijk kiest Milan ervoor om zonder Sjors naar Londen te gaan. Sjors blijft achter.

Milan heeft ook nog in de relatie van Charlie met Tracey gezoend. Dit stelde helemaal niks voor voor hem.

Milan wordt na Sjors als hij weer terug is in Nederland verliefd op Florien. Zij is op dat moment met Noud en wil eerst niks van hem weten. Na een tijdje valt Florien toch als een blok voor hem en ze krijgen een relatie. Florien wil daarna gaan studeren in Miami. Ze laat Milan achter.

Milan vindt Sjors nog erg leuk, maar Sjors wil niks van hem weten. Toch belanden ze uiteindelijk bij elkaar in bed. Sjors zegt tegen Bing dat het een vergissing is. Bing laat het er niet bij zitten en slaat Milan in elkaar. Sjors en Bing gaan scheiden.

Op haar afscheidfeest flirt Nina met Milan. Ze geeft hem een lange zoen op het einde. Wanneer Nina weer terug komt krijgen de 2 een relatie. Milan maakt een song voor haar: Nina's Song. Maar wanneer nina meerder malen is vreemd gegaan ziet Milan niks meer in hun verkering en maakt het uit.

Milan wil weer naar Londen vertrekken om daar een DJcarriere te starten. Speciaal voor het afscheid heeft Nina allemaal shirts gemaakt voor Milan en laat zij op het afscheidsfeest Thomas Berge Nina's Song: zonder jou zingen. Milan heeft een te gek afscheid en verdwijnt uit meerdijk.

De rol van Milan Alberts werd gespeeld door Wouter de Jong en Robin Zijlstra.