Levensverhaal van Mickey Lammers!

0
440

Hij heeft zwart haar en een bescheiden lachje: Mickey Lammers. We kennen hem als journalist met een hart van goud. Hij was al in het eerste seizoen te zien in het Jongeren Centrum van Daniël Daniël. Hij helpt veel mensen met diensten en komt uiteindelijk bij het spectrum terecht. Janine Elschot helpt hem van archiefmedewerker naar Journalist. Zo ontdekken hij en Janine een groot giflozingsschandaal. Hierbij dreigt het bedrijf van Martine Hafkamp kapot te gaan. Zij doet er alles aan om Mickey uit de weg te ruimen.

Op liefdesgebied gaat het ook niet lang goed met Mickey. Zo had hij iets met Linda Dekker, Emma Driessen, Nancy Bijnema en Sara Middelkoop. Uiteindelijk valt Mickey als een blok voor Anita Dendermonde, waar hij een lange relatie mee heeft. Hij gaat echter in seizoen vijf weg uit Meerdijk naar Berlijn voor een buitenlandscorrepondent.

In seizoen acht keert Mickey terug naar Meerdijk om nog een keer Anita te bezoeken. Deze zit echter in een liefdescrisis met Rik de Jong, haar nieuwe liefde. Een zwangerschap van Anita is het begin van een strijd van Rik en Mickey. Wanneer ze de baby verliest, komt dit beide mannen duur te staan. Anita vergeeft Mickey echter, vlak voordat hij weer naar Berlijn vertrekt.

In seizoen 13 komt Mickey nog een keer terug naar Meerdijk. Rik zit ondertussen in een thaise gevangenis en is schijndood. Dit betekent dat Mickey makkelijk het hart van Anita kan veroveren. Wanneer de twee voor het altaar staan om te trouwen staat Rik in de trouwzaal. Anita is woedend als blijkt dat Mickey wist dat Rik nog leefde. Ze dumpt hem en Mickey vertrekt gebroken uit Meerdijk.

De rol van Mickey Lammers werd gespeeld door Martin van Steijn.