Levensverhaal van Mathilde Carillo!

0
445

In seizoen zeven krijgt het vrouwelijk personeel van het ziekenhuis kriebels van dokter Peer. Ook collega Roos krijgt kriebels. Mathilde en Roos zijn eerst liefdesrevalen, maar nadat Peer wordt beschuldigt van seksuele espacades met een comapatiënte, slaan ze de handen ineen. Zo worden ze toch nog goede vriendinnen.

Wanneer Mathilde een avond uitgaat met Suzanne, krijgt ze contact met Mathijs. Hij ziet haar wel zitten, maar zij wijst hem af. Dit heeft gevolgen. Mathijs neemt er geen genoegen mee en begint haar te stalken. Het hoogtepunt hiervan is dat Mathijs Mathilde verkracht. Tot overmaat van ramp raakt ze hiervan ook nog zwanger. Maar ze neemt wraak: ze zorgt ervoor dat Mathijs tijdens een zeiltochtje verdrinkt.

Mathilde heeft het plan om het kindje af te staan aan Amerikaanse pleegouders, daarom gaat ze naar de VS om te bevallen. Maar ze komt terug met Jarmo. Ze kon het niet over haar hart verkrijgen om het kindje af te staan, waardoor ze het kindje heeft ontvoerd. Dan zien de pleegouders toch in dat Jarmo toch beter af is bij zijn moeder. Jarmo blijft bij Mathilde.

Mathilde krijgt hulp uit onverwachte hoek. Niemand minder dan Robert helpt haar bij de opvoeding van Jarmo als ze weer in het ziekenhuis gaat werken. Het lijkt er zelfs op dat Robert en Mathilde een heuze relatie krijgen. Mathilde ziet echter in dat Robert nog van Laura houdt en neemt het moedige besluit om Meerdijk voorgoed te verlaten, samen met Jarmo.

De rol van Mathilde Carillo werd gespeeld door Diana Sno.