Levensverhaal van Marieke Vollaards!

0
580

Marieke Vollaards komt op het begin terrecht in een jongerenhuis bij Daniël. Ze is jarenlang misbruikt door haar vader Gijs Vollaards. Ze is getraumatiseerd en nerveus. Gelukkig is Daniël er om haar een goed gevoel te bezorgen. Ze voelt zich bij hem thuis.

Marieke gaat al snel weg bij het jongerencentrum en komt in huis bij Suzanne. Ze krijgt een goede baan en zit er warmpjes bij. Ze krijgt zelfs een kantoorbaliefunctie door de A&A. Ook Janine komt er vaak waardoor de 2 elkaar vaak tegen komen. Op een dag komt Janine achter iets schokkends. Ze komt erachter dat zij en Marieke dezelfde ouders hebben. Ze zijn zusjes. Ze zijn al op jonge leeftijd van elkaar gescheiden waardoor ze nooit van elkaar geweten hebben. Ze leven steeds dichter naar elkaar toe en krijgen een goed zussenband.

Marieke is erg charmant, waardoor ze veel mannen haar lippen heeft hangen. Zowel Mark de Moor als Mickey Lammers zijn verliefd op haar. Op een gegeven moment heeft ze zin in wat anders en gaat ze naar The Heavy Heaven. Ze wordt ingepalmd door de verkeerde man, maar gaat ermee door. Deze mannen zijn er helaas niet alleen op uit om leuk te doen, maar willen meer van Marieke. Op een avond wordt ze verkracht door de mannen. Janine is superboos en gaat naar The Heavy Heaven. Ze steekt het uit wraak in brand.

Voor Marieke was de gebeurtenis de druppel die de emmer over doet lopen. Ze draait compleet door en komt terecht in een inrichting. Daar word ze geholpen door Cilla de Ridder. Zij krijgt later een relatie met Daniël. Het herstel van Marieke in de inrichting gaat moeizaam. Op een gegeven moment komt Mark de Moor weer naar Nederland om Marieke op te halen. Ze is gelijk 'genezen' en gaat met Mark mee naar Italië. Ze hebben het daar super fijn met elkaar. Ze kan nu eindelijk haar ellendige leven achter haar laten.

De rol van Marieke Vollaards werd gespeeld door Nathalie Mourits.