Levensverhaal van Fos Fischer!

0
18

Fos Fischer is een zoon van Merel en Bas Fischer. Als Fos in Meerdijk komt, heeft hij gelijk aandacht voor de mooi Janine. Hij stuurt haar van alles toe en is tot over zijn oren verliefd. Janine laat echter weten dat het nooit iets kan worden tussen hen. Hij kan het eerst niet geloven, maar daarna ziet hij in dat het zo goed is.

Nadat het klaar is met Janine, valt hij voor de dochter van Janine: Nina. Nina is echter verliefd op Morris. Maar Fos houdt vol: hij probeert met alle mogelijkheden aandacht van Nina te krijgen. Uiteindelijk krijgen ze met elkaar, maar ze gaan al snel weer uit elkaar, maar ze bijven vrienden.

Fos en Noud gaan allebei illegaal DVD's branden en aan andere mensen verkopen. Het lijkt allemaal goed te gaan en ze verdienen goed. Tot dat ze gesnapt worden. Ze moeten voorkomen en krijgen een taakstraf.

Later komt door een uitwisselingproject de mooie Zweedse Skylar Nilsson bij Barbara en Fos inwonen. Fos is weer helemaal verliefd en het is wederzijds. Ze willen ook graag verder gaan dan zoenen, maar vele dingen houden hun tegen. Het komt er uiteindelijk toch van. Maar dan moet Skylar weer terug naar haar eigen land: Zweden. Ze gaan uit elkaar….

Fos wil graag slagen voor zijn eindexamen. Fos gaat dus op de computer rommelen en past al zijn cijfers aan. Hij slaagt, maar voelt zich vreselijk. Hij zegt alles tegen Barbara en die is woest: hij moet alles aan de directeur van school opbiechten. De directeur vindt het ook niet leuk en Fos moet het jaar over doen.

Als Fos Vickey Pouw zit is hij superverliefd alweer. Het is wederzijds en ze krijgen dus ook een relatie. Ze hebben het super samen tot dat Vickey ontdekt dat Noud op haar verlied is. Vickey ontdekt ook dat zij ook op Noud is verliefd. De 2 zoenen, maar omdat ze allebei veel van Fos houden willen ze het gelijk allemaal stop zetten. Fos komt er toch achter en is woest: het gaat uit met Vickey.

Als Fos Lorena tegen komt is hij Vickey gelijk vergeten. Lorena is supermooi en daar wil hij wel iets mee beginnen. Lorena wil Fos liever gebruiken en vraagt of hij iets voor haar wil doen: hij moet tegenover het ziekenhuis zeggen dat hij Nick Sanders, zodat Lorena de zaadcellen van Nick bij die van haar kan krijgen. Ze kan daardoor zwanger raken en het lukt. Lorena zegt daarna tegen Fos dat zij hem aardig vindt maar niet meer. Fos is teleurgesteld…..

Na al het ellende met de vrouwen, is Fos jarig. Dan heeft Noud een verrassing voor hem: Skylar is er ook! Fos is superblij en ze krijgen weer met elkaar. De 2 besluiten een wereldreis te maken. Fos zegt niks tegen Barbara en neemt afscheid van Noud. Ze vertrekken uit Meerdijk. Daarna neemt Fos nog 1 keer contact op met Barbara. Via de webcam praten ze met elkaar. Barbara kan het nu wel waarderen.

De rol van Fos Fischer werd gespeeld door Jeffrey Hamilton.