Levensverhaal van Floris van Wickenrode!

0
34

Hij had een irritante jeugd. Zijn ouders bepaalde alles voor hem. Die wilde dat hij rechten ging studeren maar dat wilde hij zelf helemaal niet. Zijn moeder zingt op het moment nog steeds als hobby en zijn vader is overleden.

Floris is echt een man die graag rontrekt. Zijn grootste reis was naar Zuid-Amerika en daar is hij dan ook lang gebleven.

Na de middelbare school, toen hij achttien was, is hij op zichzelf gaan wonen en is gaan rontrekken. Hij kwam erachter dat hij veel houdt van sport, maar vooral van extreme sporten.

Floris speelde 20 jaar geleden bij de voetbalclub FC meerdijk. Achter de bar in de kantine stond toen Trudy Pouw, hij werd verliefd op haar en ze zijn samen naar bed geweest. Daarna gingen ze uit elkaar. Trudy raakte zwanger van hem, maar dat heeft ze hem nooit verteld.

Floris heeft soms wel eens een relatie maar die duurt nooit lang. Hij ook maar een maand met Vickey's moeder: Trudy Pouw. Dat precies uit deze relatie een kind geboren is, weet hij pas net, omdat zijn ouders het jarenlang voor hem verborgen hebben gehouden samen met Trudy.

Lorena en Floris hebben elkaar ontmoet in Zuid-Amerika en hebben daar even met elkaar gehad. Toen Floris weer in Meerdijk kwam wonen hadden de 2 een one-night-stand.

Vickey wilde haar vader ontmoeten en lokt hem naar de Roseboom. Floris weet niks van haar zoektocht naar hem. Vickey verteld hem uiteindelijk dat hij haar vader is. Hij schrikt, maar kan zich er wel in vinden. Nu zijn ze onafscheidelijk.

Als hij Janine ziet is hij gelijk verliefd. De 2 daten veel met elkaar, maar het lukt niet om een relatie te krijgen. Ze verlaten elkaar.

Als hij Noud ontmoet, de vriend van Vickey, kunnen ze het niet zo goed met elkaar vinden. De 2 leren elkaar wel beter kennen en het gaat al beter tussen hen. Al klikt het nog steeds niet helemaal.

Hij heeft geen brandschoon verleden en Lorena maakt hier misbruik van. Lorena stuurt haar ex Gilbert Brouwer op Floris af en die ontvoerd Vickey. Door een list weet Floris Vickey vrij te krijgen, helaas raakt Noud hierdoor wel ernstig gewond.

Floris en Barbara draaien een beetje om elkaar heen, maar zijn wel heel erg verliefd op elkaar. Ze krijgen een relatie met elkaar. Maar dit duurt niet lang. Floris realiseerd zich dat hij zich vrij wil voelen en niet wil binden aan een vrouw. Hij neemt afscheid van Vickey en Barbara en verlaat Meerdijk, op weg naar Australië.

Floris van Wickenrode werd gespeeld door Ruben Lürsen.