Levensverhaal van Fay Fischer!

0
32

Ze is de dochter van Bas Fischer en de overleden Merel. De lieve, aardig, maar ietwat egocentrische Fay Fischer. Ze is overigens ook het jongste zusje van Florien en Fos. Fay is gewend dat anderen voor haar klaar staan, al is ze niet verwend.

Fay's leven draait vooral om haar liefde voor tennis en is competitief. Maar ze is geen echte vechter, want alles is haar zo wat aan komen waaien, waaronder haar tennistalent. Ze is dolblij als ze een aanbod krijgt bij een van de beste tennisopleidingen van de wereld, maar laat dit aanbod schieten. Ze wil Fos en Florien niet alleen laten bij Barbara, maar Barbara vindt dat ze deze kans moet pakken en uiteindelijk besluit ze te gaan.

Fay heeft een positieve instelling, dit uit zich vooral als Fos en Florien zich niet op hun gemak voelen bij Barbara. Fay probeert er het beste van te maken, maar dan krijgt ze dus de opleiding van tennis aangeboden. Wanneer ze deze met beide handen aanpakt, gaat ze naar Duitsland, nadat ze afscheid van haar familie heeft genomen. Heel soms komt ze nog eens langs bij haar familie in Nederland.

De rol van Fay Fischer werd gespeeld door Sietse Remmers.