Levensverhaal van Dennis Alberts!

0
17

Mirella Mulder was de eerste echte liefde van Dennis. Maar wanneer Mirella zwanger blijkt te zijn is Dennis er gauw van door.

Petra was de vrouw van zijn dromen dacht Dennis. Hij trouwde met haar, maar ze gingen later weer scheiden omdat Dennis Laura ontmoette.

Dennis en Laura leren elkaar kennen bij Catch N Match. Hij moet daar de lift reparen. Laura is gelijk verliefd. Eerst draaien ze om elkaar heen. Ze krijgen ook met elkaar. Laura weet echter niet dat Dennis nog getrouwd met Petra is. Hij gaat van haar scheiden en trouwt met Laura. Maar ook dit huwlijk houdt geen stand. Hij wordt verliefd op Daantje.

Dennis en Daantje hebben met elkaar en hebben het fijn samen. Ze gaan ook samen een wereldreis maken. Maar wanneer ze willen vertrekken, besluit Daantje dat ze toch alleen op reis wilt. Ze laat Dennis ontroostbaar achter.

Met deze mooie vrouw heeft hij een kortstondige affaire. Deze strandt echter wanneer Dennis voelt dat hij nog steeds van Laura houdt.

Om meer kans te maken over de voogdij van Sil, neemt Dennis met de o zo mooie Pascale. Hij houdt eerst niet echt van haar, maar wordt dan wel verliefd op haar. Hij vraagt haar zelfs ten huwelijk. Pascale zegt meteen ja, maar ze trekt zich later toch terug. Even later wordt Pascale dood aangetroffen onder aan de trap in Scala. Dennis is super verdrietig.

Hij is compleet overstuur als Pascale opeens dood onder aan de trap in Scala ligt.

Krijgt ruzie met zijn collega Ray over de Koning. Degene die de meeste omzet weet te verdienen krijgt de Koning onder zijn bezit. Dit loopt toch uit de hand, want Ray slaat Dennis zo hard, dat Dennis naar het ziekenhuis moet. Hij is zo erg gewond dat hij ook in coma is geraakt. Als hij uit zijn coma komt is hij zijn geheugen kwijt.

Als Dennis uit zijn coma ontwaakt zit aan zijn bed huisgenoot Charlie. Charlie helpt hem met dingen, omdat hij zijn geheugen kwijt is. Later gaat het zo goed tussen hen dat ze verliefd worden en een relatie krijgen. Dit gaat echter uit, omdat Charlie toch nog van Nick houdt en Dennis met Dian het bed in duikt. Ze blijven wel goede vrienden van elkaar.

Terwijl Dennis nog met Charlie heeft ontmoet hij Saskia. Saskia zegt dat ze vroeger met hem heeft gehad in het verleden. Dennis gelooft dat, omdat hij zijn geheugen kwijt is. De 2 raken verliefd en zoenen. Het gaat uit met Charlie. Als Dennis erachter komt dat Nick Saskia heeft ingehuurd, om zo Charlie van hem af te pakken, maakt hij het gelijk uit met Saskia.

Hij kan niet geloven dat hij eigenlijk de zoon van Laura en Robert is in plaats van Arnie. Ze zijn namelijk als baby verwisseld. Hier door gaat Dennis aan de drank. Dit leidt tot erge depressies en hier door vliegt hij Laura ook aan die met haar nek in een kandelaar terecht komt.

Terwijl Dennis veel te veel drank op heeft gaat hij toch in een auto zitten. Daar door rijdt hij Nina aan door zijn dronken bui. Ludo kan dit niet geloven en laat Dennis boeten. Hij stelt een contract op waarin staat dat de koning voor 1 euro verkocht is aan Ludo. Dennis is weer dronken en tekent het contract.

Schrikt zich rot als er opeens een puber aan zijn bed staat in het ziekenhuis. Noud (de puber) zegt dat hij de zoon van Dennis is. Dennis wil dit niet geloven en laat een DNA-test uitvoeren. Hieruit blijkt dat Dennis inderdaad de zoon van Noud is. Eerst gaat hun relatie niet heel goed, maar later bouwen ze het goed op en zijn nu een gelukkige vader en zoon.

Dennis irriteert zich verschrikkelijk aan Dian, zijn huisgenoot. Maar op de een of andere manier krijgt hij toch vlinders in zijn buik van haar. Hij duikt met haar het bed in, maar ze krijgen geen relatie. Later ontdekken ze dat ze neef en nicht zijn.

Hij wordt ontvoerd als hij naar de politie wil gaan om wapenhandelaar Vadim Kadar aan wil geven. Later blijkt dat Jack hem vasthoud, om de veiligheid voor Dennis, Anita en Rikki te waarborgen.

Door Anita weet Dennis een job te krijgen op het Lorentz college. Het duurt niet lang voordat hij verliefd op haar wordt. De vonk slaat over en zijn veel bij elkaar in de buurt. Dennis irriteert zich wel enorm aan de ex van Anita: Jack. Wanneer hij ziet dat Anita en Jack zoenen maakt hij het uit. Anita weet Dennis er echter van te overtuigen dat die zoen niks voorstelde en dat ze nog steeds op Dennis is verliefd. Hij gelooft haar en ze krijgen weer met elkaar. Ze gaan zelfs samenwonen samen met Rikki en Noud in het huis dat vroeger van Janine was. Ze gaan zelfs trouwen, maar dit huwlijk houdt niet lang stand. Door jaloezie en onzekerheid drijft hij Anita steeds verder in de armen van haar ex-man Rik. Hij wordt zo onzeker dat hij tot het uiterste gaat en Anita in elkaar slaat. Anita verlaat hem per direct en gaat bij Rik wonen. Dennis is woest dat ze dit flikt. Op het afscheidsfeest van Robert loopt het helemaal uit de hand. Hij treft Rik en Anita op het balkon en duwt ze er allebei af. Anita verliest haar kindje hier mee.

Is jaloers als Rik opeens weer op de stoep staat bij Anita. Hij is zo jaloers dat hij een woedende Rik en een zwangere Anita van het balkon in de Roseboom afgooit. Het kindje haalt het niet.

Nadat hij Anita een tijdje gestalkt hebt en zich weer heeft laten misluiden door de drank, besluit hij om weg te gaan uit Meerdijk. Hij biedt iedereen zijn excuses aan voor zijn assiciale gedrag en vertrekt naar zijn vader Robert in Tokyo.

Hij komt eenmalig terug wanneer Anita bijna dood gaat. Hij neemt afscheid van haar en maakt het goed met Rik. Daarna gaat hij weer terug naar Tokyo.

De rol van Dennis Alberts werd gespeeld door Koert-Jan de Bruijn.