Levensverhaal van Barbara Fischer!

0
304

De Jeugliefde van Barbara is David Thornton, hij is een piloot. Hij is echter niet eerlijk tegen Barbara, want hij gaat met Valerie. Barbara is verbijsterd en helaas raakt Valerie zwanger van David. Wanneer baby Charlie dan echt geboren is, laten ze iedereen geloven dat Barbara en David de ouders van Charlie zijn. De 2 komen weer bij elkaar en het huwlijk loopt toch nog goed. Dan krijgen ze echt samen een kindje: Morris. Later scheiden ze toch, omdat David niet trouw aan Barbara kan blijven.

Barbara heeft aan het begin van GTST een straf in de gevangenis uitgezeten voor haar dochter Charlie.

Barbara en Jef leren elkaar kennen in de gevangenis. Niet echt romantisch dus. Het is echter wel liefde op het eerste gezicht. Als Barbara dan vrijkomt kan ze nergens wonen. Jef vraagt ze of zij samen met Charlie en Morris bij haar komt wonen. Ze krijgen een relatie en trouwen later zelfs. Helaas gaat het niet zonder stoten. Barbara gaat namelijk vreemd met de zoon van Jef, waarvan ze dat nog niet weet. Het huwlijk overleeft dit echter wel. Later gaat het weer fout, want Barbara gaat vreemd met Wout. Jef is zo boos dat hij een affaire begint met Anouk. Dit loopt echter op niks uit. Hierdoor ziet Jef zijn liefde in Barbara niet meer. Hij zet een punt achter het huwlijk.

Ze moet een tijdje in een caravan wonen omdat Jef geld heeft uitgegeven aan iets dat is uitgelopen op een fiasco.

Wanneer Barbara Remco tegen komt is ze gelijk verliefd. De 2 belandden bij elkaar in bed, maar ze weet niet dat hij de zoon is van haar man: Jef. Dit loopt daardoor niet uit op een relatie, maar op een affaire.

De fysiotherapeut Wout komt Charlie ophalen bij haar thuis. Barbara wordt gelijk tot hem aangetrokken. Dit zorgt er ook voor dat ze bij elkaar in bed belanden. Maar Jef ontdekt dat ze het samen hebben gedaan en Barbara zet maar snel een punt achter de affaire met Wout.

Na haar huwlijk met Jef, komt Ludo in beeld. Ludo is dakloos dus Barbara neemt hem in huis. Ze worden verliefd en gaan vaak met elkaar naar bed. Echter is dit alleen een affaire, omdat Valerie de zus van Barbara met Ludo gaat.

Barbara heeft jarenlang ruzie met haar zus Valerie. In een vakantie in Portugal leggen de 2 het echter bij. Helaas is dit geluk voor korte duur, want Valerie valt van een rots. Ze leeft nog even als kasplantje, maar ziet het leven niet meer zetten. Samen met Charlie en Barbara trekt ze de stekker eruit en overlijdt ze.

Ze neemt een tijd de zorg van haar nichtjes en neefje op haar: Fos, Florien en Fay. Hun vader zit namelijk in Saoedie Arabie voor werk waardoor hij niet voor ze kan zorgen. Fay vertrekt echter naar Duitsland, Florien gaat studeren in Miami en Fos gaat op wereldreis, waardoor het 'logeren' is afgelopen.

Barbara helpt Robert bij zijn drankprobleem. Robert heeft hier een hele goede aan. Ze voelen op een gegeven moment dat ze meer voor elkaar voelen. Hun relatie gaat goed totdat Robert vreemd gaat met Linda. Dit doorstaan ze en hun relatie gaat verder. Het gaat echter weer bijna mis, wanneer Robert gevoelens krijgt voor Janine. Janine steunt Barbara namelijk als ze borstkanker heeft. Barbara gelooft Robert als hij zegt verder niks voor haar te voelen en de relatie houdt stand. Het gaat echter toch uit wanneer Robert naar Tokio vertrekt.

Ze steunt Robert erg wanneer hij een drankprobleem heeft.

Barbara organiseert een moordspel waarbij Janine, Ludo 'dood moet schieten' met een verfpistool. De kogels worden echter verwisseld voor echte en ludo sterft. Hij blijkt echter niet dood te zijn en ontvoerd Barbara, Robert, Morris, Sjors en Bing op een boot. Hij wil weten wie dit gedaan heeft. Barbara kan de hongersnood niet meer aan en zegt dat zij het gedaan heeft. Bing staat naast haar als ze dat doet en ze worden opgesloten. Ze verdrinken bijna, maar dan zegt Morris net op tijd dat hij het gedaan heeft. Barbara en Bing overleven het. Hierdoor moet Morris 6 jaar de cel in voor een poging tot moord. Barbara heeft het hier heel zwaar mee. Na 3 jaar komt Morris echter weer vrij.

Barbara krijgt borstkanker en krijgt een chemocuur, ook haar haar valt hierbij uit. Er wordt ook een borst bij haar geamputeerd. Na al deze dingen wordt ze uiteindelijk schoon verklaard.

Ze begint samen met Robert een eigen bedrijf: A&F (Albert & Fischer)

Barbara wordt door Gilbert de ex van Lorena ontvoerd, omdat ze toevallig bij Vickey in de lift staat. Dit is typisch een geval van op het verkeerde moment op de verkeerd plek zijn.

Barbara is mede-verantwoordelijk voor het vermoorden van Rene Meijer. Ze begraven hem en doen net alsof er niks gebeurt is. Barbara kan de druk niet meer aan en geeft zich aan. Dan blijkt dat Rene nog leeft en ze kunnen gaan. Rene heeft in zijn hoofd iedereen te vermoorden. Eerst heeft hij Dorothea al vermoord. Barbara was de volgende maar daar komt het niet bij, want Janine wil hem vermoorden met een bijl. Uiteindelijk wordt hij doodgeschoten door Jack en zijn de dames veilig.

Barbara krijgt gevoelens voor Floris. Ze wil echter niks met hem beginnen, omdat hij de ex is van haar beste vriendin Janine. Later krijgen ze toch een relatie. Floris geeft echter toe dat hij zich niet kan binden en vertrekt naar Australië. Hij laat Barbara gekwest achter.

Barbara wordt dan verliefd op Martijn Huygens. Ze gaan vaak met elkaar naar bed, maar worden betrapt door de vrouw van Martijn. Martijn en zijn vrouw gaan scheiden en Barbara en Martijn zijn samen. Dit gaat echter uit, omdat Martijn weer gevoelens heeft voor Irene.

Ze liegt, door Maxime, tegen haar vrienden en familie dat ze weer kanker heeft. Ze valt echter door de mand en iedereen laat haar stikken. Alles wordt haar zo erg dat ze zelfmoord wil plegen, door van een brug te springen. Morris houdt haar gelukkig tegen en iedereen probeert weer normaal tegen Barbara te doen.

Barbara vertrekt na 11 jaar in Meerdijk te hebben gewoond op 16 april uit Meerdijk. Ze gaat samen met Morris een bed &breakfest beginnen op Curaçao.

De rol van Barbara Fischer werd gespeeld door Charlotte Besijn.