Levensverhaal van Annette van Thijn!

0
247

Annette van Thijn is de klasgenote van Arnie, Peter, Linda en Rien. Ze is leerling van Marc de Waal. Met deze leraar heeft ze een heftige relatie die geheim moet blijven. Marc is namelijk getrouwd en een relatie met een leerling mag absoluut niet. Annette is niet zijn enige minares. Ook valt hij voor de charmes van Martine Hafkamp.

Marc wil scheiden van zijn vrouw en de relatie met Martine opzeggen. Allemaal voor Annette. Maar hier is Hafkamp het niet mee eens. Uit wraak laat ze Annette bij haar escortservice werken. Daar laat ze haar met een man zoenen. Als Marc dit ziet slaat hij door. Hij sluit haar op in een kast.

Als Marc wordt vermoord (met een schaar in zijn rug loopt hij naar buiten), zijn Martine, Annette en de ex-vrouw van Marc, Francine, de hoofdverdachten. De laatstgenoemde blijkt uiteindelijk de daadwerkelijke dader. Annette probeert, zo goed als het kan, haar oude leventje weer op te pakken. Ze gaat in een flatje wonen naast Helen Helmink, samen met Myriam van der Pol en Emile Bezemer.

Annette krijgt een baan bij de huisarts Simon Dekker. Hij is de broer van haar beste vriendin Linda. Als snel worden Annette en Simon verlied en ze trouwen. Als Annette zwanger wordt van hun eerste kindje zijn ze dan ook dolgelukkig. Ze krijgt echter een miskraam door een auto-ongeluk. Kort daarna verliest ze haar moeder. Dan besluit ze samen met haar vader op wereldreis te gaan.

Het loopt niet goed af met de mooie brunnette. Wanneer zij en haar vader in een bus in Birma zitten, wordt de bus overvallen. Ze komen beide om.

De rol van Annette van Thijn werd gespeeld door Frederique Huydts. Frederique overleed op 3 april 2006. Ze werd 38 jaar.