Levensverhaal van Amber de Wilde!

0
239

Amber is een aantrekkelijke jonge vrouw, die weet wat ze wil. Ze doet er dan ook alles aan om haar doel te bereiken. Amber is intelligent, maar niet omdat ze gestudeerd heeft. Ze heeft na haar school namelijk nooit een opleiding gevolgd. Ze weet van haar seksuele aantrekkingskracht en als dat helpt om dichter bij haar doel te komen, gebruikt ze dit. Amber houdt zelf de controle over haar leven en neemt zelf het initiatief. Ze wacht dus niet op wat anderen doen.

Amber is een horecavrouw die door haar capaciteiten snel carriére heeft gemaakt. Ze verveelt zich erg snel en dit heeft als gevolg dat ze nooit ergens lang blijft hange. Ook op privégebied zorgt ze ervoor dat het haar niet gaat vervelen. Ze is dan ook geneigd om grenzen om te zoeken en daar gaat ze ook vaak overheen.

Op buitenstaanders maakt Amber een sociale indruk. Ze toont niet snel haar emoties en ze geeft zichzelf dan ook niet bloot. Dit ziet ze als een zwakte. Amber houdt dan ook van oppervlakkige contacten en heeft ook niet veel vrienden.

Amber komt bij Bing solliciteren en valt dan ook op hem, omdat hij de baas is van Dansatoria. Hij kan haar dus aan een baan helpen. Maar al snel komt ze erachter dat ze dingen in hem ziet die ze ook bij zichzelf ziet. Ze ziet dat hij bereid is grenzen te zoeken en te passeren net als haar. Ze vindt hem dan ook de ideale man voor haar drugshandel.

Bing wil eerst niks weten van de drugs, maar geeft later toe, omdat hij dan genoeg geld zou krijgen om Lucas uit Dansatoria te halen. De drugs gaat een lange tijd goed, maar dan gaat Amber het aan Wiet verkopen. Wiet raakt knock out in de wc's in dansatoria en beland in het ziekenhuis. Bing en Amber worden beiden verdacht van de drugshandel, maar een onderzoek wijst op niks uit.

Bing zet Amber aan de kant en Amber laat hem met rust. Sjors zoekt haar echter nog 1 keer op, om te vragen wat Bing wist van de drugshandel. Ze verteld hem dat hij alles wist, vanaf het begin. Met deze woorden verlaat Amber Meerdijk, voorgoed.

De rol van Amber de Wilde werd gespeeld door Juliette van Ardenne.

© GTSTistop 2011