Jan Kooijman in Hitkrant!

0
392

In de Hitkrant van deze week stond een intervieuw met 3 nieuwe soap-mannen. Ook Jan Kooijman staat erbij. Lees hier zijn facts en het intervieuw.

Jan? Ben je ijdel?

'Nee niet heel erg. Omdat ik elke dat make-up opgesmeerd krijg, gebruik ik wel crème, zodat mijn huid niet uitdroogt. Maar laatst kreeg ik de vraag van iemand hoe lang het duurt om mijn haar goed te doen. Nou, dáár hoef ik dus echt heel weinig aan te doen, want het is gelukkig heel goed geknipt. Het is zeker niet zo dat ik helemaal nooit met mijn uiterlijk bezig ben. Ik vind het prettig om er leuk uit te zien en toffe kleding en schoenen te kopen.'

Wat vind je minder mooi aan jezelf?

'Mijn gebit is een beetje scheef. Maar ik wilde geen beugel vroeger. dus da's mijn eigen schuld.'

Ben je wel eens onzeker?

'Ja. Dat kan op werkgebied zijn, maar ook als ik wat stress heb. Ik probeer zo min mogelijk onzeker te zijn, want het is nutteloos. Iedereen is soms onzeker, maar je schiet er niks mee op.'

Wat waardeer je heel erg in andere mensen?

'Als ze humor hebben en zichzelf niet al te serieus nemen. Ik vind het wel leuk als mensen ook om zichzelf kunnen lachen.

Facts:
Volledige naam: Jan Kooijman
Geboortedatum: 14 april 1981
Geboorteplaats: Rotterdam
Kleur haar: Donkerbruin
Kleur ogen: Blauw
Lengte: 1.92 meter
Gewicht: 82 kilo
Ken je van: Model van de Martini Ice Tea-campagne, uit ONM (waarin hij de rol van Just speelde) en nu is hij te zien als Danny de Jong in GTST.
Rol: Danny is het broertje van Rik en is op aanraden van Charlie naar meerdijk gekomen. Beide broers hebben hun grote liefde verloren. Danny is daar nog niet overheen en houdt daarom de aandacht van dames een beetje af. Hij is een beetje een mysterieuze jongen, die mede door zijn achtergrond niet snel het achterste van zijn tong laat zien.
De verschillen/Overeenkomsten?: Als er een probleem is, wil Danny het ook snel oplossen. Dat herken ik wel van mezelf in hem. Maar ik denk dat ik veel gekker ben dan hij, Danny is iets minder uitbundig.

Op de site: www.hitkrant.nl kan je stemmen op je favoriet: Ruben Solognier, Niels Destadsbader en Jan Kooijman: Stemmen dus!

Hitkrant & GTSTistop