Intervieuw met Ruud door Marly:"Ik zou mijn haar afscheren voor een vette film"

0
353

Wil jij het intervieuw dat Marly van der Velden aan Ruud Feltkamp aflegde toen hij voor de 1ste keer Hunk van het jaar van G!rlz werd lezen? Lees dan snel verder:

Marly: Eindelijk de G!rlz hunk award 2009 staat op je naam… Heel erg gefeliciteerd! Hoe vond je m'n verrassing?
Ruud: Je hebt het heel goed verborgen weten te houden! Ik had het gewoon echt niet door. Het was wel een beetje raar dat we met z'n tweeën naar de fotostudio moesten, want we hebben eigenlijk nooit intervieuws samen. Ik vond het wel lachen om eens een keer met jou in een blad te staan, maar dit had ik nooit verwacht. Echt vet dat ik gewonnen heb! En ik ben nog vrijgezel, dus kom maar op met die liefdesmail, meiden, haha!

Ben je iemand die veel bezig is met zijn uiterlijk?
Nee, helemaal niet. Ik houd me er nooit zo mee bezig. Als ik in de spiegel kijk, doe ik dat alleen maar om te checken of mijn haar oke zit. En dat is geen standaard antwoord, maar het is echt zo: alleen wat mijn kapsel betreft ben ik ijdel.

Zou je je haar afscheren voor een rol?
Ja, dat wel, maar niet voor een gastrol. Als het voor een vette rol in een film is, zeker. Ik zou het jammer vinden, maar dan laat ik het daarna wel weer groeien. En jij?

Ja, als het voor een te gekke rol is, zou ik het ook doen. Iets anders: er staan regelmatig meisjes voor de GTST-studio in Aalsmeer te gillen voor je. Hoe vind je dat?
Leuk natuurlijk, maar ik heb toch ook wel het gevoel dat ze dat doen omdat ik op tv kom. Ik zal vast niet zo lelijk als de nacht zijn, maar ik denk dat ze het ook gewoon leuk vinden om even te praten of om een handtekening te scoren. Als ik niet in GTST had gespeeld, was ik waarschijnlijk een stuk minder interessant geweest.

Maak je wel eens rare dingen mee?
Serieus: ik heb heel vaak mijn handtekening op borsten moeten zetten. En ik heb een keer meegemaakt dat een meisje op me afstapte en tegen me zei: Ben jij niet die jongen uit de soapserie Onderweg naar mijn hotel? Dat was haar openingszin en ik vraag me nog steeds af of het nou grappig bedoeld was of niet.

Wat voor openingszin werkt bij jou?
Ik ben niet zo van de openingszinnen. Ik hou er meer van als er bij toeval een gesprek ontstaat. Je hoeft echt niet met een goede zin naar met toe te komen, hoor. Wanneer ik verlegen word? Dat weet ik niet. Als ik echt veel begin te praten, dan weet je dat ik onder de indruk van je ben.

Wanneer had je je laatste date?
Poeh, dat is lang geleden! Eind vorig jaar, met mijn ex. Die avond ben ik zelfs nog vrij dronken geworden.

Je weet dat aangeschoten jongens regelrechte afknappers zijn, he?
Ja, maar ik kende haar al heel lang, dus dan is het minder erg. We gingen ergens samen naartoe en toen leek het ineens wel erg op een date. We hadden gewoon ontzettend veel lol.

Wat voor meisjes passen er echt niet bij je?
Huppelkutjes! Meisjes die continu hun make-up en haar checken en over kleding lullen. En waar ik ook niet van hou, zijn meisjes die heel overdreven doen. Het maakt mij echt niet uit of een meisje wel of niet make-up op heeft, maar als ze er te veel mee bezig is, hoeft het van mij niet meer. Eigenlijk komt het er dus weer op neer dat ik afknap als meisjes niet zichzelf durven te zijn.

Ben je wel eens verliefd geweest op een collega?
Nee, maar dat wil ik ook echt niet. Oke, het kan gebeuren als je veel met elkaar samenspeelt, maar ik houd het liever bij vriendschap met mijn collega's. Stel je nou voor dat je een relatie krijgt met een tegenspeelster en het gaat uiteindelijk mis. Volgens mij zou ik daarna dan helemaal gek worden.

Ben je op dit moment op zoek naar een relatie?
ik ben niet echt op zoek, maar als ik een meisje zou tegenkomen met wie het klikt, zou ik er wel voor gaan. Maar ik ga dus niet elk weekend naar allerlei discotheken om wanhopig te kijken of er nog wat te scoren valt.

In elk geval heb je nu een G!rlz! hunk troffee op zak. Zou je nog iets willen veranderen aan jezelf qua uiterlijk?
Ik zou wel wat breder willen worden. Ik ben erg aan het sporten, dus daar doe ik mijn best voor. Ik hoef echt geen bodybuilder te worden, maar ik vind dat ik nog wel wat mag aankomen.

De uitslag van de G!rlz! hunk award 2009:
1. Ruud Feltkamp (GTST, Lover of loser)
2. Jim Bakkum (Idols, Grease)
3. Beau Schneider (Radeloos, SpangaS)
4. Thomas Berge (GTST, Kon ik maar even bij je zijn)
5. Levi van Kempen (Onm, Mega Mindy)
6. Jan Smit (Als de morgen is gekomen, Leef!)
7. Valerio Zeno (TMF, Alles is liefde)
8. Dirk Taat (ONM, De TVkantine)
9. Nick Schilder (Sinterklaasfeest, Rosanne)
10. Emiel Sandtke (GTST, Spetter)

Boodschap van Ruud voor de lezers:
Heel erg bedankt voor het stemmen! Toppie! Kus Ruud (+ handtekening)
Marly's reactie:
Gefeliciteerd lekkerding! -x- Marly

Bron: G!rlz (meiden maandblad)