Intervieuw met Marly van der Velden:"De hele klas was boos op ons"

0
286

In het Meiden-Magazine staat deze maand een soort van intervieuw met Marly van der Velden. Lees het hier:

Quotes van Marly:
* Mijn BFF en ik moesten zingen in onze afscheidsmusical in groep 8. Opeens durfden we niet meer te zingen en dansten we alleen maar. De hele klas was boos op ons.
* Mijn allerleukste vak was biologie. Totdat ik een koeienoog moest ontleden: dat heb ik geweigerd. Ik werd de klas uitgestuurd…. Ik vond het echt te goor om te doen.
* Ik vond het super vet om naar de middelbare school te gaan; echt stoer om bij de groten te horen. Toch was ik zo zenuwachtig dat ik kotsmisselijk was van de spanning.
* Tijdens het vrij dansen op mijn dansschool hoorde ik van een vriendin dat mijn vriendje mij wilde zonen! Ieks! Ik heb meteen mijn ouders gebeld om me te komen halen, haha.
* Ik wilde als kind graag acteren, maar dat durfde ik niet. Dansen vond ik wel echt te gek. Toen ik ouder werd, heb ik me over mijn angst heen gezet en ben ik naar de Jeugdtheaterschool gegaan.
* Ik was snel afgeleid op school. Spieken deed ik niet en veel strafwerk heb ik ook nooit gekregen. Maar we hebben wel eens een nieuwe juf zo erg geplaagd, dat ze wegliep. Oeps!
* Op school deden we mee met de soundmisshow. Met twee vriendinnen deed ik een liedje van Christina Aguilera. Het oefenen was erg leuk, maar we kregen echt de slappe lach tijdens het optreden. Een hoog cijfer kregen we niet….

Naam: Marly van der Velden
Geboortedatum: 6 januari 1988
Ging naar deze scholen: Basischool de Octopus in Hoofddorp, Middelbare scholen KSH in Hoofddorp en HVC in Nieuw Vennep
Marly's favo's:
Sneakers of hakken
Bios of Disco
Patat of worteltjes
Single of Vriendje
Ruud Feltkamp
of Jan Kooijman
SMS'en of bellen
Tas of ketting

4x tips van Marly:
1. Lol Maken!
Het is supertof om naar de middelbare school te gaan. Maak lekker veel lol met je nieuwe klasgenoten
2. Niet Bang zijn
Das nergens voor nodig. Achteraf denk je altijd: pfff, was dit het nou? Onthoud dat!
3. Vertel 't
Iedereen vindt het eng om naar een nieuwe school te gaan, zelfs de stoerste girls. Dus vertel je angst aan je vriendinnen en ouders.
4. Doe je best
De eerste klas is belangrijk, dus doe je best om goede cijfers te halen. Vallen je cijfers tegen? Dan is er ook niets aan de hand, als je er maar voor gewerkt hebt.

Bron: MeidenMagazine (Meidenmaandblad)