Hitkrant week 37: "Ik ben best soft"

0
312

Deze week staan er verschillende dingen in Hitkrant van GTST. We beginnen met een intervieuw met Ferry Doedens:

Ferry Doedens (19) speelt de rol van Lucas Sanders in GTST. Pittige scenes gaat hij niet uit de weg, maar hoe gaat hij om met de moeilijke keuzes die Hitkrant hem voorlegt?

[x] Goede of [ ] Slechte tijden?
Op dit moment gaat het goed met me. Ik zit lekker in mijn vel. De rol van Lucas Sanders in GTST was een grote verandering in mijn leven, waarmee ik een goede keuze heb gemaakt. Dit is wat ik altijd heb gewild, al is het af en toe nog steeds onwerkelijk voor me dat ik in GTST zit. Ik geniet van alle nieuwe indrukken die ik opdoe.

[ ] Amsterdam of [ ] Drachten?
Doordeweeks Amsterdam en in het weekend Drachten, mag dat ook? Amsterdam is een grote stad, waar echt alles te vinden is, maar Drachten zal altijd mijn thuisstad blijven. Daar woont mijn familie, heb ik mijn vrienden en zit mijn oude werk, dus vandaar dat ik graag in het weekend terugga naar mijn hometown

[ ] Popster of [x] acteur?
Niet dat ik acteren leuker vind, maar ik moet kiezen, he? Op dit moment stort ik me volledig op het acteren. Wat de toekomst betreft sluit ik niks uit. Acteren en zingen zijn allebei grote passies van me. Misschien kan ik het ooit combineren in een muscial?

[ ] Party animal of [ ] Bankzitter?
Als er ergens een vet feest is, ga ik daar wel heen. Maar ik vind het ook lekker om op de bank te hangen of om met een biertje te chillen met vrienden.

[ ] Stoer of [ ] Soft?
Ik ben best soft, maar ik kan me ook stoer voordoen. Ik zie mezelf niet als stoer of soft, maar als normale, spontane en vrolijke jongen.

[x] Versieren of [ ] versierd worden?
Versieren kan leuk zijn, omdat je er dan moeite voor moet doen. Maar het kan ook weer leuk zijn om versierd te worden. Laat ik het zo zeggen: als ik de hele avond oogcontact het met een leuk meisje, ben ik niet ban om het initiatief te nemen.

[x] Bijdehand of [ ] Rustig?
Ik ben niet op mijn mondje gevallen. Ik ben in alle opzichten vrij snel en direct met antwoorden en reageren.

[x] Beyonde of [ ] Rihanna?
Beyonce! Dat is gewoon een lekker wijf en ze kan ook nog eens F*cking goed zingen. Eigenlijk durf ik ook gewoon niet voor Rihanna te kiezen, omdat ik anders waarschijnlijk haar vriend achter me aan krijg.

[ ] Spender of [ ] Spaarder?
Sparen doe ik doordeweeks, om het vervolgens in het weekend weer uit te geven

Hitkrant blz 16: Celeb's choice!

Deze week stond er in de TVgids bij TVtips een GTSTer! Lees verder……

De TVtips van:
Jan Kooijman

Wie is de Mol?
Altijd superspannend. En ik vind het erg leuk om erachter te komen wie de mol is. Maar dat is vrijwel elk seizoen onmogelijk. Het lijkt me ook vet om eens mee te doen aan het programma!

Idols!
De jury vindt ik erg goed. En de betere sterren komen toch uit Idols voort. De laatste editie vond ik echt waanzinnig. Kijken naar Nikki, Nathalie en Charlene was puur genieten.

Grey's Anatomy.
Deze show staat bekend als vrouwenserie. Maar het is typisch een show waarvan mannen zeggen dat ze er niet naar kijken, maar dat stiekem toch doen. Ik vind het acteerwerk, de muziek en de verhaallijnen uit deze serie onwijs goed.

Hitkrant blz. 37: TV

Vanaf deze week kan je weer elke zaterdagochtend vanaf 9.00 genieten van SuperNick. Patrick Martens (Morris Fischer red.) presenteert het dit seizoen ook weer samen met Terence. Dit stukje stond erover in Hitkrant:
Vroeg wakker Zaterdag? Geen probleem! SuperNick gat weer van start. Dit seizoen met het nieuwe spel het bommetje. Van twee teams zit een familielid op een visnet boven een enorm aquarium. Vragen fout? Dan is de kans groot koppie onder te gaan in het aquarium!

Hitkrant blz. 36: TV

Op De Poster:
– Op de cast van ONM: Mick de Lint (Skip van der Zee)

Volgende week:
GTST-Hunk Jan Kooijman is de baas bij Hitkrant! En vertelt superveel…..