Hitkrant week 31:"Op de bank het boek Pip lezen"

0
275

Wil je weten wat er deze week over GTST en GTST-acteurs in de Hitkrant stond? Lees dan snel verder…..

1. De week van Pip Pellens
Deze week liet Pip Pellens de indeling van haar week zien met de volgende onderkopjes: 1.Repetitiedag bij GTST. Daarna thuis teksten leren en relaxen achter de piano 2. Klussen bij mijn zusje. Zij zit in het KNVB Talent Team en gaat op zichzelf wonen. 3. De hele dag gewerkt en thuis lui op de bank een boek lezen. Leuke titel, he? (het boek heet Pip) 4. Lunchen met opa en oma bij Mauve in Laren 5. Laatste draaidag van dit GTST-seizoen. 's Avonds een party met cast en crew 6. Het was weer zo'n warme dag, dat ik met mijn zusjes Niekie en Dees ben gaan zwemmen bij opa en oma 7. Ook al is het zondag: gewoon een halve dag ICarly inspreken in de studio. Deze serie is te zien op Nickelodeon. Vandaag wat Hein van Beem mijn regisseur en hij is ook een oud-GTST-acteur!
GTST is vanaf 6 september weer elke doordeweeksedag te zien om 20.00 op RTL4

2. Jan bij hittegolf awards
Jan Kooijman is weer door met de hittegolfaward, waar je gisteren al een verslagje van kon lezen. Er stonden ook voor en tegen punten van Jan bij: + We hebben nog heel veel mooie, sexy foto's van hem in ons archief ;), – Heeft al heeeeeeeeel lang een vriendin, zucht….! Wil jij dat Jan doorgaat? Geef dan zijn naam door aan hittegolf@hitkrant.nl Stemmen kan 1 x per email-adres. Als hij doorgaat is er ook een intervieuw met hem te lezen!

3. Volgende week posters van Ruud en Jan
Volgende week komen er maar liefst 76 posters in de hitkrant. Waarschijnlijk zit daar ook een poster van Ruud Feltkamp en een poster van Jan Kooijman in! Volgende week dus…..